Αποθέωσε Μίσιτς ο Φερέιρα!

Από thessports.gr: Για την εύκολη επικράτηση επί του ΟΦΗ, το προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη αλλά και την τρομερή εμφάνιση του Γιόσιπ Μίσιτς, τοποθετήθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα, μιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV.
Πηγή: thessports.gr
Αποθέωσε Μίσιτς ο Φερέιρα!

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Κάναμε αυτό που κάναμε πάντα, μπήκαμε στο γήπεδο για τη νίκη. Δε μας άρεσε η ήττα από τον Άρη, αλλά εκείνο το παιχνίδι ήταν περίεργο. Θα μπορούσαμε να έχουμε «σκοτώσει» τον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση σήμερα. Προσπάθησε πολύ και αυτό που μου άρεσε περισσότερο, ήταν ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό» είπε αρχικά στην Cosmote TV και στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Μίσιτς και τις τρεις ασίστ που έδωσε σήμερα.

«Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστές και γι' αυτό, παίζει σε πολλές θέσεις. Μου άρεσε που κάναμε πολλές αλλαγές και η ομάδα διατήρησε το ίδιο πλάνο, την ίδια δυναμική. Αυτό δείχνει ότι όλοι μπορούν να αγωνιστούν, χωρίς να αλλάξει η ποιότητα. Είμαι πολύ καλυμμένος από αυτό» απάντησε ο Πορτογάλος προπονητής

Διαβάστε ακόμη...