Με μείον πέντε παίκτες σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος

Από sfina.gr:Με μείον πέντε βασικούς παίκτες σε σχέση με την 11άδα που ξεκίνησε στον νικηφόρο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στη Κρήτη θα κατέβει απόψε ο ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ.
Πηγή: sfina.gr
Με μείον πέντε παίκτες σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος

Στο αρχικό σχήμα του αγώνα της 9ης Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, στον οποίο ο δικέφαλος νίκησε με 0-1 με το γκολ του Μίσιτς, έπαιζαν πέντε παίκτες που βρίσκονται εκτός αποστολής σήμερα για διάφορους λόγους.

Μιλάμε για τους τραυματίες Κρέσπο, Μάτος, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί και τον Ζίβκοβιτς που έμεινε στην Θεσσαλονίκη λόγω των λαθών του στο Χαριλάου.

Διαφορετική, δηλαδή, περίπου κατά 50% θα είναι η σημερινή 11άδα που θα παρατάξει ο Φερέιρα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος προ δύο μηνών.

Πρόκειται για παίκτες του βασικού κορμού των τελευταίων ετών, με εξαίρεση τον νεοαποκτηθέντα Ντόουγκλας, με καθοριστική συμμετοχή στις μεγάλες επιτυχίες της τελευταίας τριετίας.

Οι απουσίες είναι σοβαρές, αλλά το ρόστερ του ΠΑΟΚ πλούσιο και θεωρητικά μπορεί να καλύψει κάθε κενό.

Το μπάτζετ της ομάδας κοστίζει πάνω από 30 εκατ. ευρώ, είναι το ακριβότερο στην Ελλάδα και δομήθηκε με την λογική αναπλήρωσης οποιασδήποτε απουσίας.

Ιδίως από την στιγμή που δεν έχει υποχρεώσεις ο δικέφαλος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τον Αύγουστο με την συνεπαγόμενη σημαντικά μειωμένη επιβάρυνση για τους παίκτες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Διαβάστε ακόμη...