Τραυματισμός αστυνομικού στις συμπλοκές με οπαδούς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη!

Από sdna.gr: To SDNA αποκαλύπτει την έκθεση ΕΛ.ΑΣ που κάνει λόγο για τραυματισμό αστυνομικού στα επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι!
Πηγή: sdna.gr
Τραυματισμός αστυνομικού στις συμπλοκές με οπαδούς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη!

Για επίθεση κατά των αστυνομικών, που είχαν αναλάβει την προστασία της αποστολής του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή της στο Καραϊσκάκης και για τραυματισμό ενός αστυνομικού από τις συμπλοκές που ακολούθησαν, κάνει λόγο η έκθεση της αστυνομίας σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στον «κεκλεισμένων των θυρών» αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, την περασμένη Κυριακή.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, περί ώρα 18.10, 250 περίπου φίλαθλοι του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί εξωτερικά του γηπέδου προχώρησαν σε ρίψεις πετρών, μαρμάρων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων αντικειμένων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν παραταχθεί για την προστασία της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν σε χρήση δακρυγόνων (σ.σ. η επίδρασή τους φαίνεται και από τις φωτογραφίες με τους παίκτες του Παναθηναίκού την ώρα που μπαίνουν στο γήπεδο) για να αντιμετωπίσουν τους επιτιθέμενους, οι οποίοι απωθήθηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

Συνέπεια ήταν ο τραυματισμός ενός αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται ότι η «Θύρα 7» είχε καλέσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να βρίσκονται από τις 17.00 στο πάρκινγκ του γηπέδου Καραϊσκάκης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι υπότροπη από την τιμωρία των 2 αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για επεισόδια και κυρίως τον τραυματισμό αστυνομικού που είχε σημειωθεί στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε ακόμη...