H δεύτερη ευκαιρία του Πασχαλάκη

Από sfina.gr: Η επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια δεν άργησε πολύ...
Πηγή: sfina.gr
H δεύτερη ευκαιρία του Πασχαλάκη

Έπρεπε να περιμένει 3,5 μήνες ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ για να ξαναπάρει την θέση του κάτω από την εστία. Πάντα έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Σοβαρά λάθη, όπως αυτά που έκανε ο Ζίφκο Ζίβκοβιτς στο Βικελίδης, ή ένας τραυματισμός, σε επαναφέρει στο προσκήνιο. Σου δίνει μία δεύτερη ευκαιρία.

Μόνο που για τον 30χρονο Πασχαλάκη μάλλον θα είναι και η τελευταία. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξέρει εάν μπορεί να στηρίζεται πάνω του για την θέση του τερματοφύλακα ή εάν θα πρέπει να ψάξει για άλλον το καλοκαίρι.

Στο χέρι του είναι να την αρπάξει από τα μαλλιά. Ο Λέο Μάτος σε περσινή του συνέντευξη τον χαρακτήρισε Έλληνα Μπουφόν. Δεν το είπε τυχαία.

Ο Πασχαλάκης έχει τρομερά σωματικά προσόντα (ύψος, αντανακλαστικά, ελαστικότητα), αλλά και ένστικτο μεγάλου πορτιέρο.

Αρκεί να αποφύγει τις επιπολαιότητες του παρελθόντος, που κόστισαν στην ομάδα, τις εξόδους του... Μεσολογγίου και τα ανούσια ακροβατικά του στις αποκρούσεις, που καθυστερούν την κόντρα επίθεση, η οποία ξεκινά κατά τεκμήριο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο από τις γρήγορες μεταβιβάσεις του τερματοφύλακα.

Η παραμονή του στον πάγκο για 3,5 μήνες ίσως τον ωρίμασε. Θα φανεί στον δεύτερο κύκλο της καριέρας του στον ΠΑΟΚ που ανοίγει απόψε στο Γεντί Κουλέ.

Διαβάστε ακόμη...