Η τελευταία… συνάντηση (video)

Από inpaok.com: Μετά από περίπου 11 χρόνια διασταυρώνουν εκ νέου τα ξίφη τους ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τον Δικέφαλο να παίρνει την πρόκριση στην προηγούμενη συνάντηση των δυο ομάδων.
Πηγή: inpaok.com
Η τελευταία… συνάντηση (video)

Οι «ασπρόμαυροι» τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Κρητικούς για τον Δ΄γύρο του θεσμού, την σεζόν 2009-10, και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στο νοκ- άουτ παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ».

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που επικράτησε με 0-1, χάρις σε ένα γκολ του Σάκη Παπάζογλου από το 40′ της αναμέτρησης, κρατώντας το προβάδισμα πρόκρισης μέχρι το τέλος.

Όσο για τον μοναδικό που… συνδέει την αναμέτρηση του τότε, με του τώρα; Πρόκειται φυσικά για τον κάπτεν του σημερινού Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκι Παπαβασιλείου): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (46΄ Λάμεσιτς), Νατσούρας, Μπερτίν, Κωνσταντινίδης, Κιάσσος, Οργκανίστα, Μαρίνκοβιτς, Μανούσος, Μπουτ (64΄ Καρακατσάνης), Βλόνταρτσικ.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο, Σορλέν, Μουν (46΄ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Βιεϊρίνια, Βερόν (73΄ Γκαρσία).

Τα στιγμιότυπα:

Διαβάστε ακόμη...