Σημαντικό διπλό για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Από acpaok.gr: Με νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2020 ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, επικρατώντας στον Άγιο Δημήτριο της τοπικής Δάφνης με 57-68.
Πηγή: acpaok.gr
Σημαντικό διπλό για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ



Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Καρλάφτη, Λύμουρα, Κωτούλα, Ταρπάγκου και Μάλιγκαν. 

Στην πρώτη περίοδο, ο Δικέφαλος με μπροστάρισσα την Ανθούλα Ταρπάγκου επιθετικά, κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο διατήρησε και μέχρι την λήξη της, προηγούμενος στο σκορ με δύο πόντους, 14-16. 

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έκανε ένα φοβερό 0-10 σερί στο πρώτο τρίλεπτο και άνοιξε την διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Με την Ανθούλα Ταρπάγκου να συνεχίζει σεληνιασμένη κάνοντας «Double-Double», ο Δικέφαλος πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ με 28-39. 

Στην τρίτη περίοδο, ήταν σειρά της Μάγκι Μάλιγκαν να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Η Αμερικανίδα σέντερ του ΠΑΟΚ με καθοριστικά καλάθια και έχοντας συμπαραστάτριες τις Λύμουρα και Ταρπάγκου, ολοκλήρωσε την τρίτη περίοδο με 19 πόντους, ενώ ο Δικέφαλος συνολικά την έκλεισε με διαφορά ασφαλείας εννέα πόντων, 48-57.

Στην τελευταία περίοδο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έκανε διαχείριση του προβαδίσματος που είχε χτίσει τις προηγούμενες περιόδους, φτάνοντας στο σημαντικό διπλό με 57-68.

Συμπερασματικά, η επίθεση του Δικεφάλου ήταν πολυπρόσωπη, καθώς τέσσερις παίκτριες της ομάδας μας ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. Στο τομέα του σκοραρίσματος ξεχώρισε η Μάγκι Μάλιγκαν με 23 πόντους. Φυσικά, ξεχώρισαν οι Λολίτα Λύμουρα με «triple-double» και η Ανθούλα Ταρπάγκου με «double-double».

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού, στις 12 Ιανουαρίου απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρωτεύουσα.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 28-39, 48-57, 57-68

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Χατζηδάκη, Καρλάφτη 13(1), Λύμουρα 10(2), Κωτούλα 5, Σύρρα, Ταρπάγκου 16, Κουμαντσιώτου, Καρακούλα, Τζέλου, Μάλιγκαν 24

Διαβάστε ακόμη...