Η παραδοχή του Μαουρίσιο

Από inpaok.com: «Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι», είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος
Πηγή: inpaok.com
Η παραδοχή του Μαουρίσιο

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη, έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης με τις δηλώσεις του.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες δεν ήταν αυτοί που έπρεπε στο εν λόγω ματς, τονίζοντας ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα ματς του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το που αποδίδει την ήττα από τον Άρη:

«Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι μετά το γκολ που σημειώσαμε πιστέψαμε ότι μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες».

Για την απουσία του Κρέσπο:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που είναι έτοιμοι να παίξουν στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν θεωρώ ότι ήταν αυτό το πρόβλημα. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτόν τον αγώνα. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και στο επόμενο παιχνίδι να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε».

Για τον χαρακτήρα που πρέπει να βγάλει ο ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι παραμένουμε μια ομάδα με χαρακτήρα, που έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, δεν υπάρχει κάποια ομάδα που δεν χάνει. Εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια μας».

Διαβάστε ακόμη...