«Δεν θα κλονιστούμε από μια ήττα»

Από sdna.gr: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, μίλησε μετά από την ήττα της ομάδας του από τον Άρη, τονίζοντας ότι το αήττητο κάποια στιγμή θα σταματούσε,
Πηγή: sdna.gr
«Δεν θα κλονιστούμε από μια ήττα»

ωστόσο σημείωσε ότι η νοοτροπία που έχουν «χτίσει» είναι δουλειά χρόνων που δεν μπορεί να κλονιστεί από ένα κακό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Νομίζω ότι έχει πει ο προπονητής ισχύει. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι βάλαμε γκολ είχαμε ευκαιρίες δεν μπήκαν τα γκολ, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τα γκολ του Αρη μας έριξαν μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο θέλοντας να αλλάξουμε το αποτέλεσμα το 3ο γκολ μας έριξε περισσότερο, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο είχαμε την ευκαιρία να είμαστε στο 2 ή και 3 και πήγαμε στα αποδυτήρια με 2-1. Στο τρανζίσιον ο Άρης ξέραμε ότι είναι δυνατός σε αυτό τον τομέα . Στις στημένες μπαλιές επίσης, είχαμε βελτιωθεί μετά τον ένα μήνα στις αρχές τις σεζόν που δεχόμασταν γκολ από στημένα άλλα σήμερα δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε αυτό».

Για την απουσία του Κρέσπο: «Οι απουσίες πάντα υπάρχουν όπως του Κρέσπο, του Βέρνμπλουμ ή του Μαουρίτσιο. Έχουμε στην ομάδα μας κι άλλους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν το ίδιο. Στο προηγούμενο ματς ήμασταν καλοί και χωρίς τον Κρέσπο. Δυστυχώς σήμερα δεν κάναμε το ίδιο, δυστυχώς έγινε αυτό, με 4 φάσεις ο Άρης κέρδισε το παιχνίδι».

Για το αν θα τους επηρεάσει το τέλος στο αήττητο σερί: « Δεν νομίζω ότι θα κλονιστούμε. Δουλέψαμε σκληρά να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, για να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή, είναι δουλειά από τότε που ανέλαβε ο κύριος Σαββίδης, δεν είναι δουλειά δύο χρόνων. Είναι δουλειά που ξεκίνησε από το 2012. Αυτή η μέρα θα ερχόταν, ήρθε σήμερα. Είχαμε πει ότι δεν θα έχουμε άγχος να κρατήσουμε το αήττητο και όταν έρθει μια ήττα δεν θα μας επηρεάσει για τη συνέχεια»

Για το τι τους είπε σαν αρχηγός: «Να σηκώσουμε το κεφάλι, δεν θα πω ότι είχαμε κακή μέρα γιατί κάναμε φάσεις και ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, παίκτες, οπαδοί, όλοι. Θα δουλέψουμε, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...