«Αγαπημένη μου στιγμή το πρωτάθλημα των ανδρών!»

Από inpaok.com:Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή, μίλησε στο INPAOK, για την φετινή πορεία στο πρωτάθλημα και το γεγονός πως ο Δικέφαλος δεν έχει δεχθεί ακόμα τέρμα, για το γεγονός πως τόσο η αντρική όσο και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, είναι τόσα πολλά παιχνίδια αήττητοι, για την αγαπημένη της στιγμή του 2019 και τι περιμένει από το 2020, ενώ έστειλε και τις δικές της ευχές στον κόσμο της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
«Αγαπημένη μου στιγμή το πρωτάθλημα των ανδρών!»

Αναλυτικά όσα είπε στο INPAOK:

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και το γεγονός πως δεν έχει δεχθεί τέρμα:

«Η φετινή πορεία μας αποδεικνύεται ότι είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων. Έχουμε βελτιωθεί θα έλεγα σε κάποια κομμάτια όπως στην αμυντική τακτική και αυτό φαίνεται και στο ότι δεν έχουμε δεχτεί και κανένα γκολ.

Βέβαια Τα νούμερα για μας δεν έχουν τόσο σημασία. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να μπορούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και σίγουρα ένας από τους φετινούς μας στόχος είναι να μην δεχτούμε γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το γεγονός πως τόσο η αντρική όσο και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, είναι τόσα πολλά παιχνίδια αήττητοι:

«Το επίτευγμα αυτό την αντρικής ομάδας είναι ασύλληπτο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές και κυρίως στην κεφαλή της οικογένειας τον κ. Σαββίδη. Και για εμάς είναι κάτι μεγάλο να είμαστε για τόσα παιχνίδια αήττητες και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να συνεχίσουμε έτσι! Μαζί με την αντρική ομάδα εύχομαι».

Για την αγαπημένη της στιγμή του 2019 και τι περιμένει από το 2020:

«Η αγαπημένη μου στιγμή για το 2019 είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της αντρικής ομάδας. Πραγματικά ήταν μια αξέχαστη στιγμή που την περιμέναμε χρόνια».

Για το 2020 εύχομαι να με έχει υγεία και να μπορέσω να πραγματοποιήσω τους περισσότερους στόχους μου».

Τέλος, η Θωμαή έστειλε τις δικές της ευχές στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Εύχομαι στον κόσμο του ΠΑΟΚ να έχει υγεία και φυσικά με το Νταμπλ το 2020!»

Διαβάστε ακόμη...