Χαραλαμπίδης, Μπράουν, ΠΑΟΚ και Άρης (videos)

Από apok24.com:Ο Μπόμπι Μπράουν αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και αν όλα πάνε καλά, την Κυριακή θα κάνει το ντεμπούτο του, κόντρα στον Άρη, υπό τις οδηγίες του Κώστα Χαραλαμπίδη.
Πηγή: paok24.com
Χαραλαμπίδης, Μπράουν, ΠΑΟΚ και Άρης (videos)

Ο Αμερικανός γκαρντ, επιστρέφει στην Ελλάδα για την τρίτη του θητεία, σε τρίτη διαφορετική ομάδα. Αρχές Δεκεμβρίου της σεζόν 2010-2011, ήρθε για λογαριασμό του Άρη, ενώ το Φεβρουάριο του 2018, επέστρεψε, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Η πρώτη του θητεία στην Ελλάδα και στο συμπολίτη, τον βρήκε μαζί με τον... νέο του προπονητή στον ΠΑΟΚ!

Κώστας Χαραλαμπίδης και Μπόμπι Μπράουν, ήταν συμπαίκτες στον Άρη εκείνη τη σεζόν, η οποία ήταν η τελευταία που έκρινε, ένα «εισιτήριο» έστω και για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα, για εκείνον που θα τερμάτιζε τρίτος.

Και οι μικροί τελικοί εκείνης της σεζόν, ήταν ανάμεσα στους δύο της Θεσσαλονίκης, με τη σειρά, να έχει μεγάλο σασπένς.

Ο ΠΑΟΚ είχε το πλεονέκτημα έδρας και στο πρώτο παιχνίδι, επικράτησε... δια πυρός και σιδήρου, με 76-74, με τον Μπράουν να έχει 24 πόντους με 7/9 δίποντα και 3/8 τρίποντα.

Ο Άρης, έκανε το 1-1 στη δική του έδρα στο δεύτερο παιχνίδι, νικώντας με 73-70, με τον Μπράουν, να μένει στους 10 πόντους, αλλά τον Χαραλαμπίδη, να είναι πρωταγωνιστής για την τότε ομάδα του, με 20.

Στον τρίτο μικρό τελικό, ο Άρης, κάνει το «break» στο Παλατάκι, επικρατώντας με 59-67, με τον Μπράουν να έχει 10 πόντους.

Η σειρά, όμως, δεν τελειώνει στο τέταρτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ απαντά με «break» στο «break» του Άρη, νικώντας με 80-91 στο Παλέ, με τον Χαραλαμπίδη να έχει 28 πόντους, ενώ ο Μπράουν, είχε 6.

Στον πέμπτο μικρό τελικό, ο ΠΑΟΚ νικάει με 63-56, με τον Μπράουν να έχει 14 πόντους...

Ο ΠΑΟΚ παίρνει την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν, με τον Χαραλαμπίδη και τον Μπράουν να έχουν περάσει ένα εξάμηνο μαζί στον Άρη.

Ο τωρινός κόουτς του ΠΑΟΚ, μίλησε με τον Μπόμπι Μπράουν, πριν προκύψει η οριστική συμφωνία, με τον έμπειρο γκαρντ, εξηγώντας του τι θέλει και τι περιμένει από αυτόν. Η νέα συνεργασία τους, θα είναι σε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση, ωστόσο, οι δυο τους, γνωρίζονται καλά και τώρα, θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ξανά μαζί.

Διαβάστε ακόμη...