Η αναφορά της ΟΧΕ για τις νταμπλούχες

Από inpaok.com:Στην δική της αποτίμηση για το 2019 προχώρησε η ΟΧΕ, η οποία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην περήφανη κατάκτηση των 2 εγχώριων τίτλων καθώς και την πρόκριση επί της Muratpasa από την γυναικεία ομάδα χαντμπολ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Η αναφορά της ΟΧΕ για τις νταμπλούχες

Αναλυτικά το γραφείο τύπου της ΟΧΕ αναφέρει:

«ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

-Για τρίτη φορά στην ιστορία του μετά το 2014 και το 2016, ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, καθώς νίκησε 33-23 την Αναγέννηση Άρτας στον 33ο τελικό του Κυπέλλου Γυναικών που διεξήχθη με μεγάλη οργανωτική επιτυχία στο κατάμεστο νέο κλειστό κλειστό γυμναστήριο Κωστακιών Άρτας. Η Αγνή Ζυγούρα αναδείχθηκε MVP μετά από ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

ΜΑΙΟΣ

-Μετά την κατάκτηση του 3ου του κυπέλλου τον Φεβρουάριο στην Άρτα, ο ΠΑΟΚ στέφθηκε και πρωταθλητής Ελλάδας για 2η φορά, κερδίζοντας την Νέα Ιωνία στους τελικούς της Α1 Γυναικών. Στον 3ο τελικό που διεξήχθη στο ΕΑΚ Νεάπολης Θεσσαλονίκης ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε με 28-13 της Νέας Ιωνίας, κάνοντας το 3-0 στη σειρά. Αγνή Ζυγούρα και Μαρία Χατζηπαρασίδου μοιράστηκαν τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας (ΜVP) του πρωταθλήματος, αφού ισοψήφησαν στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

-Ο ΠΑΟΚ στις γυναίκες προκρίνεται στην επόμενη φάση του EHF Cup με μία νίκη και μία ισοπαλία (32-25, 24-24) επί της τουρκικής Μουράτπασα στο Κλειστό Βέροιας».

Διαβάστε ακόμη...