Αυτοί που ξεχώρισαν!

Από acpaok.gr: Λίγο μετά την ανατολή της νέας χρονιάς, ας θυμηθούμε τους MVP αθλητές της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπως αυτοί προέκυψαν από τους διαπιστευμένους αθλητικούς συντάκτες του Α.Σ. ΠΑΟΚ,
Πηγή: acpaok.gr
Αυτοί που ξεχώρισαν!

σε ένα νέο, εβδομαδιαίο θεσμό, ο οποίος αγκαλιάστηκε από τον φίλαθλο κόσμο του Δικεφάλου.

Τον χορό των MVP άνοιξε η Βάσια Γκάτζιου (Χάντμπολ Γυναικών) με την εμφάνισή της στο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ Mateco απέναντι στην ZORK Jagodina.

Την δεύτερη εβδομάδα του θεσμού MVP αναδείχθηκε παμψηφεί η Μαρία Μήτκου (Ποδόσφαιρο Γυναικών) για την εμφάνισή της στον αγώνα με το ΓΠΟ Γιάννενα.

Την τρίτη εβδομάδα του θεσμού ο τίτλος του MVP επέστρεψε στο τμήμα Χάντμπολ Γυναικών, με την Μαρία «Queen of North» Χατζηπαρασίδου να χρίζεται η πολυτιμότερη της αγωνιστικής, για το παιχνίδι της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας.

Ο Απόστολος Παλάσκας (Χάντμπολ Ανδρών) πήρε σειρά βάζοντας 10 γκολ στον αγώνα με την Bianco Monte Δράμα 86.

Την πέμπτη εβδομάδα ο τίτλος του MVP δόθηκε για πρώτη φορά σε αθλήτρια του Μπάσκετ Γυναικών, με την Λολίτα «The General» Λύμουρα να σπάει τα κοντέρ στο παιχνίδι με την Νίκη Λευκάδας σημειώνοντας 23 πόντους, 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ, ενώ πέτυχε και το νικητήριο καλάθι της ομάδας μας.

Η Ελένη Κακαμπούκη (Ποδόσφαιρο Γυναικών) άφησε τους πάντες στον Εύοσμο με το στόμα ανοιχτό, σκοράροντας με έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα, έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ Morris, και κέρδισε τον τίτλο του MVP.

Σκυτάλη για το Ποδόσφαιρο Γυναικών πήρε η Μαρία Μήτκου, η οποία αναδείχθηκε για δεύτερη φορά MVP της αγωνιστικής συμβάλοντας με ένα γκολ στον θρίαμβο του Δικεφάλου επί του Άρη.

Η Gisela «The Bomber» Betancourt ζήλεψε τις συμπαίκτριές της, και σκόραρε 5 γκολ στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ για να κερδίσει τον τίτλο του MVP της όγδοης αγωνιστικής εβδομάδας.

Την ένατη αγωνιστική εβδομάδα MVP αναδείχθηκε ο νεαρός πυγμάχος του Συλλόγου μας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν, ο οποίος κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών - Γυναικών Α' Κατηγορίας Elite.

Την δέκατη εβδομάδα MVP αναδείχθηκε ο νεαρός εξτρέμ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παπαβασίλης για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας.

Την τελευταία αγωνιστική πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων ο τίτλος του MVP πήγε στον έμπειρο πίβοτ της ομάδας Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Νίκο Κοκώνη, ο οποίος έφτασε και ξεπέρασε τα 1000 γκολ με τα «ασπρόμαυρα»!

Τι άλλο μας επιφυλάσσουν οι αθλητές του Συλλόγου μας;

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές του Σωματείου μας, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τις επιδόσεις τους να μπουν ή και να ξαναμπούν στην λίστα των MVP!

Διαβάστε ακόμη...