«Καυτός» Γενάρης!

Από paok24.com: Οι μεταγραφικές εξελίξεις, τα ματς «φωτιά» και η εκκρεμότητα
Πηγή: paok24.com
«Καυτός» Γενάρης!
Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει νέο πρόσωπο το 2020.Όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου θα εμφανιστεί με νέα πρόσωπα στο ρόστερ της στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι επόμενες ώρες θα είναι καταλυτικές για τις μεταγραφικές εξελίξεις και την ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ με στόχο το τμήμα να είναι σε θέση να διεκδικήσει το νταμπλ, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το League Cup.

Το μεγάλο «βάρος» πέφτει από πλευράς Δικεφάλου στη θέση του διαγώνιου, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση με την έλευση του Βέλγου διεθνούς, Ντεν Ντρις στη Θεσσαλονίκη, με τον παίκτη να αποδεσμεύεται από την κορεατική ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να ενισχυθούν στο φιλέ, με τον Νόβιτσα Μπιέλιτσα να έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη για λογαριασμό των κυπελλούχων Ελλάδας.

Ο 36χρονος κεντρικός μπορεί να «κουβαλάει» πολλά χρόνια εμπειρίας στην καριέρα του, αλλά οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν το αν θα καταφέρει να αποκτήσει μία θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου, μιας και προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Όπως επισημάναμε τις προηγούμενες ημέρες, ο Αποστόλης Αρμενάκης είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου ο έμπειρος Έλληνας παίκτης που έχει κάνει καριέρα ως διαγώνιος να επιστρέψει για μία ακόμη φορά στον Δικέφαλο, αυτή τη φορά όμως ως κεντρικός, αφού ο τραυματισμός του Γ. Τακουρίδη προκάλεσε έξτρα κενό στη συγκεκριμένη θέση.

Όσο για τον Ντμίτρι Ιλίνιχ και το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη, ο Ρώσος ακραίος έχει κλείσει τα αυτιά του στα όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, με τον παίκτη να βρίσκεται κανονικά στην πόλη αυτές τις ημέρες και να γυμνάζεται με τους συμπαίκτες του, διαμηνύοντας σε κάθε ευκαιρία πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του και ο ίδιος θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση, σεβόμενος φυσικά όμως όποια απόφαση παρθεί.

Τα μεταγραφικά μέτωπα αναμένεται να κλείσουν άμεσα, αφού για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένας «καυτός» μήνας με ιδιαίτερα κρίσιμα παιχνίδια.

Το διήμερο 18,19 Ιανουαρίου ο Δικέφαλος θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για το 2020 και το τελευταίο για τον πρώτο γύρο πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Λίγες ημέρες αργότερα (22/1) το σύνολο του Κώστα Δεληκώστα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πήγασου Πολίχνης για να πάρει την πρόκριση στη φάση των «8» του κυπέλλου.

Ο «καυτός» Γενάρης του ΠΑΟΚ θα κλείσει το διήμερο 25, 26 / 1, με τους «ασπρόμαυρους» να αγωνίζονται στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Volley League.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δικέφαλος θα πάει στα συγκεκριμένα παιχνίδια με τελείως διαφορετικό πρόσωπο, από αυτό που είχε στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 με αντίπαλο την Κηφισιά και καλείται να διεκδικήσει κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με φόντο την πρωτιά της κανονικής διάρκειας που θα του δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoff, εκεί όπου θα κριθεί και φέτος ο τίτλος του πρωταθλητή.

Για τους «ασπρόμαυρους» υπάρχει ακόμη μία εκκρεμότητα και αφορά την οριστική απόφαση που θα ληφθεί για την τύχη του αγώνα με τον Ηρακλή στη Μίκρα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Και αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει το τρίποντο θα «πιάσει» και τυπικά τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε ακόμη...