Το... βέτο της κοινής λογικής με Αουγκούστο

Από sdna.gr: Μια απόφαση απόλυτα λογική πάρθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με φόντο τον «καυτό» Γενάρη. Η συνεννόηση με τον Αουγκούστο και η «ανάγνωση» των Βραζιλιάνων.Όπως έγινε γνωστό, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συμπεριλήφθηκε στην τελική 23άδα της Ολυμπιακής ομάδας της «Σελεσάο» με... φόντο του Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.
Πηγή: sdna.gr
Το... βέτο της κοινής λογικής με Αουγκούστο

Μάλιστα, η προετοιμασία επρόκειτο να ξεκινήσει στην Τερεσόπολις του Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 3 Ιανουαρίου, κάτι που θα σήμαινε πως ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να αναχωρήσει πολύ νωρίτερα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και να τον στερηθεί ο Δικέφαλος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένα σημαντικό διάστημα από άποψη υποχρεώσεων δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν «καυτό» Γενάρη με κομβικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Συνεπώς θα φάνταζε ως... αυτογκόλ να δοθεί ο Αουγκούστο, ο οποίος αποτελεί μια σταθερά με τον Μίσιτς στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όσο ο Μαουρίσιο βρίσκεται σε διαδικασία επανένταξης.

Και από τη στιγμή που οι ημερομηνίες των αγώνων της Εθνικής Βραζιλίας με φόντο τους Ολυμπιακούς του Τόκιο δεν είναι μέσα στο καλεντάρι της FIFA, ο ΠΑΟΚ ορθώς έκανε χρήση του δικαιώματος της μη αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, έχοντας έρθει σε συνεννόηση από πριν μαζί του...

Φυσικά η εν λόγω κίνηση του ΠΑΟΚ μπορεί να «διαβαστεί» από τους Βραζιλιάνους κατά το δοκούν δεδομένου πως στερήθηκαν μια λύση στα χαφ, με την ιστοσελίδα «Ogol.com.br» να σημειώνει χαρακτηριστικά πως: «Ο ΠΑΟΚ έθεσε βέτο και ο Ντόουγκλας δεν θα είναι στην Ολυμπιακή ομάδα».

Ένα... βέτο κοινής λογικής από τον Δικέφαλο εναρμονισμένο στο συμφέρον του.

Διαβάστε ακόμη...