Χρόνος συμμετοχής σε 22 παίκτες

Από inpaok.com: Στις πρώτες 16 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, στις οποίες ο ΠΑΟΚ παραμένοντας αήττητος (με 12 νίκες και 4 ισοπαλίες) ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας (με 40 βαθμούς έναντι 38 του Ολυμπιακού), ο Αμπέλ Φερέιρα χρησιμοποίησε 22 διαφορετικούς παίκτες.
Πηγή: inpaok.com
Χρόνος συμμετοχής σε 22 παίκτες

Ο 22ος ήταν ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος πήρε τα πρώτα επίσημα λεπτά συμμετοχής στον Δικέφαλο μπαίνοντας αλλαγή στο 71' στο 5-1 με τον Ατρόμητο στη θέση του Λημνιού.

Και στα 16 ματς του φετινού πρωταθλήματος έπαιξαν μόνο τρεις παίκτες: ο Γιαννούλης (βασικός σε όλα και χωρίς να γίνει ούτε λεπτό αλλαγή), ο Μίσιτς (βασικός στα 15 από τα 16) και ο Λημνιός (βασικός στα 14 από τα 16).

Από 15 ματς μέτρησαν ο Κρέσπο, ο Μάτος και ο Σφιντέρσκι.

Σε 14 παιχνίδια συμμετείχαν οι Μπίσεσβαρ και Άκπομ.

Πιο πίσω είναι οι: Ζίβκοβιτς 12, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο 11, Βιεϊρίνια 9, Βαρέλα, Μαουρίσιο 8, Εσίτι, Λέο Ζαμπά 6, Πασχαλάκης 4, Στοχ 3, Ροντρίγκο 2 και Λάμπρου 1.

Αυτοί που δεν έχουν παίξει καθόλου έως τώρα είναι οι Μιχάι, Βέρνμπλουμ και ορισμένοι νεαροί που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα από την Κ19 (Γαϊτανίδης, Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης κτλ).

Διαβάστε ακόμη...