O ΠΑΟΚ επέλεξε... PAOKTV και δικαιώθηκε

Από paok24.com: Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ πήρε μία απόφαση που άλλαξε ριζικά το τοπίο στο τηλεοπτικό σκηνικό.
Πηγή: paok24.com
O ΠΑΟΚ επέλεξε... PAOKTV και δικαιώθηκε

Κόντρα σε τεχνητά αδιέξοδα, στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να στηριχθούν στις δυνάμεις τους, επέλεξαν το δρόμο του PAOKTV και λίγο μόλις καιρό μετά, άπαντες αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι.

Στην αρχή έμοιαζε με ένα μεγάλο στοίχημα, χαμένο για πολλούς, αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ. Οι "ασπρόμαυροι" επέμειναν, δούλεψαν και δουλεύουν καθημερινά, στοχεύοντας σε ένα άρτιο αποτέλεσμα και δίνουν μάχη για να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Τα πρώτα δείγματα από το ξεκίνημα κιόλας ήταν θετικά, ο κόσμος έδειξε μεγάλη ανταπόκριση και στον "Δικέφαλο" πήραν την απόφαση να επιμείνουν στο PAOKTV, προσφέροντας πακέτα για όλη τη σεζόν, αλλά και για επαγγελματίες, πέρα από τη γνωστή διαδικασία pay per view, ενώ πλέον υπάρχει και η επιλογή του αποκωδικοποιητή.

Όσο για την κάλυψη και την παραγωγή των αγώνων; Με πλούσιο pre game, αλλά και post game όπου σε κάθε παιχνίδι τοποθετούνται οι πρωταγωνιστές, το PAOKTV δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ούτε και σε αυτό το κομμάτι, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο γύρω από την μετάδοση των αγώνων.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει το δρόμο και σε άλλες ομάδες, με φόντο την ολοκληρωτική αλλαγή στο κομμάτι των τηλεοπτικών, ακολουθώντας για μία ακόμη φορά τη δική του πορεία. Η αρχή έγινε μέσα στο 2019 και ακολουθούν πολλά περισσότερα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...