«Το πνεύμα νικητή του Σαββίδη και το ξεκάθαρο δόγμα του»

Από sdna.gr: Στη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ επί εποχής Ιβάν Σαββίδη στάθηκε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, μιλώντας ανοιχτά για το δόγμα του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Πηγή: sdna.gr
«Το πνεύμα νικητή του Σαββίδη και το ξεκάθαρο δόγμα του»

Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η νίκη σε κάθε επίπεδο, είναι μονόδρομος. Είναι το πνεύμα νικητή και το δόγμα που μεταφέρθηκε από την... κεφαλή της οικογένειας μέσα στην ομάδα.

Με μότο «Δε συμβιβαζόμαστε με την ιδέα της ήττας, σε κάθε επίπεδο», ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει με ξεκάθαρο τρόπο το στίγμα του.

Η νίκη για εκείνον, όπως σημείωνει ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είναι αυτοσκοπός παρά φιλοσοφία ζωής. Ακόμη και στις ήττες -γιατί η ζωή φαντάζει ως ένα παιχνίδι λαθών- δεν σε κέρδισε ο αντίπαλος. Εσύ έχασες.

Και η συγκεκριμένη φιλοσοφία εξηγεί εν μέρει και το «μέταλλο» που χαρακτηρίζει πλέον τον Δικέφαλο, αγνοώντας για πάνω από ένα χρόνο τη λέξη ήττα.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Λευτέρης Δούκας:

To μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ιβάν Σαββίδη, είναι το πνεύμα του νικητή και το δόγμα του είναι ξεκάθαρο:«Δε συμβιβαζόμαστε με την ιδέα της ήττας, σε κάθε επίπεδο». Αγωνιστικό, διοικητικό, νομικό, επικοινωνιακό, βάλτε ότι αγαπάτε.

Μη φανταστείτε κάποιον δικτάτορα που σε περίπτωση στραβής, θα βγάλει το βούρδουλα.

Γνωρίζοντας κι ο ίδιος πως η ζωή είναι ένα παιγνίδι λαθών, συνηθίζει να λέει «δε σε κερδίζει ποτέ ο αντίπαλος, εσύ χάνεις...»

Σου περνάει το μήνυμα δηλαδή, πως «ακόμα κι αν συμβεί και χάσεις, ψάξε να βρεις τους λόγους που δεν νίκησες...»

Καλή χρονιά σε όλους.

Διαβάστε ακόμη...