«Με τον κόσμο δίπλα μας... οι κούπες στα χέρια μας!»

Από acpaok.gr: Τον δικό του απολογισμό έκανε ο κεντρικός της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, Αναστάσιος Γάτσης, ενώ παράλληλα ευχήθηκε με ξεχωριστό τρόπο στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω του acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
«Με τον κόσμο δίπλα μας... οι κούπες στα χέρια μας!»

Για τις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις;

«Αγωνιστικά το 2019 μας αφήνει μία πικρία, καθώς χάσαμε την πρόκριση στους τελικούς του League Cup και μείναμε εκτός του CEV Cup πολύ νωρίς. Παρ'όλα αυτά μέχρι τώρα είχαμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, κρατώντας την ομάδα στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος».

Τι κρατάς από το 2019;

«Από το 2019 δεν έχω και πολλά να κρατήσω στο αγωνιστικό κομμάτι μίας και για όλη την ομάδα ήταν περίοδος προσαρμογής και δουλειάς πάνω στο πλάνο παιχνιδιού που θέλει ο coach από εμάς».

Τι περιμένεις από το 2020;

«Με τον ερχομό του 2020 περιμένω την ομάδα μας πιο ανεβασμένη με υγεία και μαχητικότητα, παλεύοντας για όλα τα παιχνίδια το ίδιο, ώστε να φτάσουμε στα Play-Off όσο το δυνατόν καλύτερα πλασαρισμένοι στον βαθμολογικό πίνακα και στο τέλος να είμαστε εμείς με την κούπα στα χέρια. Βέβαια ας μην ξεχνάμε και το κύπελλο Ελλάδος, το οποίο είναι ο δεύτερος σημαντικός στόχος μας. Σε όλα αυτή την πορεία θα θέλαμε τον κόσμο να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα μας, δίνοντας την υποστήριξη του στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι».

Μία ευχή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Να ευχηθώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2020 με υγεία, ευτυχία και τον Δικέφαλο πάντα ψηλά».

Διαβάστε ακόμη...