Επιχειρεί να ξεφτιλίσει ΚΑΙ τη λίγκα ο Ολυμπιακός!

Aπό paok24.com:Η Super League συνεδριάζει σήμερα, προσπαθώντας να βρει μία λύση για να σταματήσει η αποχή των διαιτητών.
Πηγή: paok24.com
Επιχειρεί να ξεφτιλίσει ΚΑΙ τη λίγκα ο Ολυμπιακός!

Όλες οι ομάδες προσπαθούν, ΕΚΤΟΣ από αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα. Από αυτούς που επειδή δεν ξέρουν πως είναι το 50-50 κάνουν τα πάντα για να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ο οποίος μέσω του αντιπροέδρου του μήνυσε τους διαιτητές και έστειλε την αστυνομία στα σπίτια τους, άκουσον άκουσον, απέχει από τη συνεδρίαση της λίγκας συνειδητά γιατί όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω ερυθρόλευκης διαρροής «θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα, εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά, είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ποιος έχασε την τσίπα για να τη βρουν αυτοί;;;

Μάλλον οι αλλαγές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ είναι η επιστροφή Γκιρτζίκηδων, αλλά και διαιτητών όπως ο Σπάθας, ο Παππάς και όλοι αυτοί που ξεφτίλισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το ξεφτίλισαν κανονικά, όχι επικοινωνιακά, όπως ο πόλεμος του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα επειδή δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η μπάλα παίζεται μόνο στο γήπεδο.

Όσον αφορά στο συμβούλιο της λίγκας, συνεχίζεται και μένει να φανεί αν θα βρεθεί μία λύση που θα χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για να πειστούν να αλλάξουν απόφαση για την αποχή οι διαιτητές.

Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να αρθούν οι μηνύσεις σε βάρος τους, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά και τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, να μην έχουν τέτοια πρόθεση!!!

Διαβάστε ακόμη...