Το ρεκόρ καριέρας του Ίνγκασον και το ατυχές συμβάν…

Από sfina.gr: Έπρεπε να τραυματισθεί ο Φερνάντο Βαρέλα για να φανεί το ατόφιο ταλέντο του Ίνγκι Ίνγκασον.
Πηγή: sfina.gr
Το ρεκόρ καριέρας του Ίνγκασον και το ατυχές συμβάν…

Ο 26χρονος διεθνής Ισλανδός στόπερ εντυπωσιάζει και αποδεικνύει με την απόδοσή του ότι τελικά ήταν λίγα τα τέσσερα εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο από την Ροστόφ.

Λόγω ενός ατυχούς συμβάντος, όπως ήταν ο τραυματισμός του Φερνάντο Βαρέλα στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Αστέρα στη Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ "κέρδισε" άλλο έναν σπουδαίο στόπερ υψηλού επιπέδου.

Στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λαμία στη Τούμπα ο Ίνγκασον μπήκε στην 11άδα για να καλύψει το κενό και δεν ξαναβγήκε.

Όχι μόνο σταθεροποίησε με την παρουσία του την άμυνα, που δεχόταν κατά μέσο όρο δύο γκολ σε κάθε αγώνα στο πρώτο δίμηνο της σεζόν, αλλά μοιράζεται και την τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με τέσσερα γκολ, μαζί με τον Τσούμπα Άκπομ (προηγείται ο Κάρολ Σφιντέρσκι με οχτώ γκολ και ακολουθεί δεύτερος ο Γιόζιπ Μίσιτς με πέντε γκολ).

Τα τέσσερα γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα (δύο με τον Ατρόμητο και από ένα σε Καραϊσκάκης και Νέα Σμύρνη) συνιστούν ρεκόρ καριέρας σε μία σεζόν για τον Ίνγκασον, παρότι βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα της περιόδου.

Η αμέσως καλύτερη επίπεδη του Ισλανδού ήταν τα τρία γκολ που πέτυχε σε όλες τις διοργανώσεις με την νορβηγική Βίνικνγκ το 2014, ενώ τον ίδιο αριθμό τερμάτων πέτυχε και με την Ροστόφ την σεζόν 2017-2018.

Διαβάστε ακόμη...