Ο ΠΑΟΚ αλλάζει τη “ραχοκοκκαλιά” του

Απο basketa.gr: Στην αναζήτηση ακόμη και τριών νέων παικτών βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο ΠΑΟΚ. Η εντολή που μεταφέρθηκε από άμεσο συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη για ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ, περνάει στη φάση της υλοποίησης της παρότι δεν είναι σαφές το τι προσφέρει η αγορά αυτήν την περίοδο.
Πηγή: basketa.gr
Ο ΠΑΟΚ αλλάζει τη “ραχοκοκκαλιά” του

Αυτό που είναι σαφές ωστόσο, είναι ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να αλλάξουν τη "ραχοκοκκαλιά" της ομάδας. Αν είναι δυνατόν και πριν το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Άρη! Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος έριξαν "δίχτυα" στην αγορά με τα εξής ζητούμενα: Πόιντ γκαρντ, "3άρι" και "5άρι" και με απεριόριστο μπάτζετ που κατά κάποιες πληροφορίες μπορεί να φτάνει και τις 15 χιλιάδες δολάρια τον μήνα για τον καθένα! Αυτό σημαίνει ότι αν βρεθούν αυτοί οι παίκτες, θα αποχωρήσει σίγουρα ο Τζεκουάν Λιούις του οποίου η απόδοση όχι μόνο είναι διαρκώς πτωτικής αλλά παρασύρει ανάλογα και την ομάδα, αλλά και πιθανώς ο Αντουέιν Ουίγκινς και ο Ζέιν Νόουλς.

Το ποιοτικό έλλειμμα αυτής της ομάδας βέβαια "φωνάζει" από την αρχή της σεζόν και αποτυπώνεται στο 3-10 του πρώτου γύρου, ωστόσο εύλογα υπάρχουν και φωνές δισταγμού, αφού η προσθήκη δύο ή τριών παικτών που βέβαια γίνονται τέσσερις με τον Σόρτερ που έκανε χθες ντεμπούτο, μπορεί να αποδειχτεί ένα πρόβλημα στη "χημεία" της ομάδας. Επειδή όμως "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται", ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος και με τα νέα πια δεδομένα, να παίξει αυτό το χαρτί.

Διαβάστε ακόμη...