Κρίσιμο συμβούλιο στη Λίγκα!

Από paok24.com: Με διοικητικό συμβούλιο της Super League θα ολοκληρωθεί το 2019 για τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να συζητηθεί το πως θα... ξεκινήσει το 2020!
Πηγή: paok24.com
Κρίσιμο συμβούλιο στη Λίγκα!

Αύριο το μεσημέρι στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της Λίγκας με αποκλειστικό θέμα την επ΄ αόριστον αποχή των διαιτητών, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως κάποιες ΠΑΕ θα θέσουν θέμα ενεργοποίησης ρητρών που έχουν με τα κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες τους, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και η κατάθεση πρότασης για ξένους διαιτητές σε όλες τις αναμετρήσεις, έως ότου ξεκαθαρίσει το θέμα με τους Έλληνες διαιτητές.

Σε κάθε περίπτωση, η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος (4-5/1) αλλά και οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας (7-8-9/1) βρίσκονται στον "αέρα", με τη σχετική ανακοίνωση της Super League 1 να έχει ως εξής:

"Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30/12/2019 στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1/ Εξαγγελθείσα αποχή "Διαιτητών – Βοηθών Super League 1". 2/ Διάφορα".

Διαβάστε ακόμη...