Τι ισχύει για Ελ Καντουρί, ΠΑΟΚ και Ιταλία…

Από sfina.gr: Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα τα όσα γράφτηκαν για τον Ομάρ Ελ Καντουρί και μία πρόταση που έχει στα χέρια του από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία.
Πηγή: sfina.gr
Τι ισχύει για Ελ Καντουρί, ΠΑΟΚ και Ιταλία…

Τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όσο και ο ατζέντης του Ντιέγκο Ταβάνο, δηλώνουν πλήρη άγνοια για τα συγκεκριμένα σενάρια!

Ο Ιταλός ατζέντης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ξεκαθάρισε πως ο Μαροκινός είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και δεν ευσταθούν τα όσα «κυκλοφόρησαν». Το κυριότερο είναι ότι ο Μαροκινός, αλλά και ο ατζέντης του δεν δείχνουν να υπάρχει πλέον κάποια τάση φυγής στο μυαλό του 29χρονου μεσδοεπιθετικού.

Ο Ελ Καντουρί έχει κάνει 14 συμμετοχές φέτος με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και είναι σαφές ότι ο Αμπέλ Φερέιρα ποντάρει αρκετά πάνω του. Ας μην ξεχνάμε ότι στην αρχή της σεζόν είχε δηλώσει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει προπονήσει, απόδειξη της εκτίμησης που τρέφει για εκείνον. Η χρονιά φέτος άρχισε με τον 28χρονο ως «οκτάρι» αλλά μετά τις «διαφοροποιήσεις» του Φερέιρα, ο Μαροκινός επέστρεψε σε μια θέση ανάλογη με αυτή που είχε πέρσι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Από την πλευρά του περιβάλλοντος Ελ Καντουρί, οι σκέψεις είναι ξεκάθαρες σε ό,τι αφορά στο μέλλον της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός αντιλαμβάνεται ότι έχει μεγάλα οφέλη να παραμείνει ενεργός στον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι και, γιατί όχι, να προσθέσει έναν ακόμη τίτλο στο παλμαρέ του. Και τότε, μπαίνοντας πλέον στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του να σταθμίσει τα δεδομένα και να δει πως θα κινηθεί.

Πηγή: Live Sports

Διαβάστε ακόμη...