Στις τελικές επιλογές του Ζαρντίν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Από paok24.com: Την τελική 23άδα της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας για το προολυμπιακό τουρνουά με "φόντο" τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι, γνωστοποίησε πριν λίγες ώρες ο ομοσπονδιακός προπονητής της U23 της "Σελεσάο", Αντρέ Ζαρντίν!
Πηγή: paok24.com
Στις τελικές επιλογές του Ζαρντίν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Ανάμεσα στους "εκλεκτούς" του 40χρονου προπονητή, βρίσκεται και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και έτσι ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να φύγει από τη Θεσσαλονίκη σε λίγες ημέρες, μιας και η προετοιμασία της "Σελεσάο" στην Τερεσόπολις του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ξεκινάει στις 3 Ιανουαρίου!

Σε ότι αφορά τους αγώνες της Βραζιλίας με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, αυτοί θα διεξαχθούν στην Κολομβία στην οποία ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και οι συμπαίκτες του θα μεταβούν στις 16 Ιανουαρίου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κατά σειρά το Περού (19/1), την Ουρουγουάη (22/1), τη Βολιβία (28/1) και την Παραγουάη (31/1). Από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου, στους Ολυμπιακούς προκρίνονται οι δύο πρώτες.

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ χάνει τον Βραζιλιάνο χαφ για ολόκληρο τον Ιανουάριο, με σημερινά δημοσιεύματα στη Βραζιλία να τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου κέρδισε στη "μάχη" για μία θέση στην αποστολή τον Ντόουγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα.

Αναλυτικά το τελικό ρόστερ της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας, έχει ως εξής:

Τερματοφύλακες: Κλέιτον (Ατλέτικο Μινέιρο), Ιβάν (Πόντε Πρέτα), Φελίπε (Γκρέμιο)

Πλάγιοι μπακ: Ντοντο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γκούγκα (Ατλέτικο Μινέιρο), Αϊρτον Λούκας (Σπαρτάκ Μόσχας), Ενρίκε (Φλουμινένσε).

Κεντρικοί αμυντικοί: Νίνο (Φλουμινένσε), Ιμπάνεζ (Αταλάντα), Ρόμπσον Μπαμπού (Ατλέτικο Παραναένσε), Γουάλσε (Σάο Πάουλο).

Μέσοι: Μπρούνο Γκιμαράες (Ατλέτικο Παρανά), Ντόουγκλας Αουγκούστο (ΠΑΟΚ), Ιγκός Γκόμες (Σάο Πάολο), Ματέους Ενρίκε (Γκρέμιο), Ρέινιρ Καρβάλιο (Φλαμένγκο).

Επιθετικοί: Άντονι (Σάο Πάουλο), Μπρούνο Ταμπάτα (Πορτιμονένσε), Ματέους Κούνια (Λειψία), Παουλίνιο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Πεντρίνιο (Κορίνθιανς), Πέπε (Γκρέμιο), Γιούρι Αλμπέρτο (Σάντος)

Διαβάστε ακόμη...