Ποιο "αστέρι" είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ; (photo)

Από talentabout.gr: "Έρωτα" με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει πάθει ο Αμπέλ Φερέιρα...
Πηγή: talentabout.gr
Ποιο "αστέρι" είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ; (photo)

Ο Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται πως βλέπει το μέλλον του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Πέτρου Καλουτσικίδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα βασικότερα μέλη της U19 του ΠΑΟΚ, της ομάδα που έχει να χάσει 2 ολόκληρα χρόνια.

Με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αγωνίζεται βασικός σε κάθε παιχνίδι, εκτός το εκτός έδρας με τον Ατρόμητο και δείχνει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο μέλλον

Ποιος είναι;

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 28/3/2001) βρίσκεται στις ακαδημίες του "δικεφάλου" εδώ και 3 χρόνια. Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός έπαιξε για 2 χρόνια στην U17, ενώ πέρσι πήρε "προαγωγή" για την μαγική U19 του Πάμπλο Γκαρσία. Πέρσι αγωνίστηκε 9 φορές, όμως φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του. Στην αρχή αγωνίστηκε ως εξτρέμ, όμως ο Πάμπλο Γκαρσία τον καθιέρωσε ως μπακ, σε αυτή την θέση κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του και είναι ο μοναδικό μαζί με τους Πανίδη και Πουρναρά που έχει παίξει σ΄ όλα τα φετινά ματς πρωταθλήματος, αλλά και στα 4 ματς του Youth League.

Ο Φερέιρα τον γνωρίζει καθώς τον παίρνει μαζί του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ αγωνίστηκε και πέρσι το ματς του κυπέλλου κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Διαβάστε ακόμη...