Ιβάν σε παίκτες: «Γελάστε, θα είστε στην κορυφή…»

Από paokrevolution.net: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ και ο άνθρωπος που οδήγησε τον Δικέφαλο στο να φέρει τα πάνω-κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: paokrevolution.net
Ιβάν σε παίκτες: «Γελάστε, θα είστε στην κορυφή…»

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του έχουν αναγνωρίσει αυτόν τον ρόλο και γι' αυτό κάθε επικοινωνία του μαζί τους είναι ιδιαίτερη και περνά άκρως συμβολικά μηνύματα. Ενα από αυτά ήρθε το βράδυ της Κυριακής, λίγη ώρα μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στον Βόλο.

Την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ δειπνούσαν στο «Μακεδονία Παλλάς», ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, αποφάσισε να πάει και να φάει μαζί τους. Όταν μπήκε στην αίθουσα, ήταν όλοι σοβαροί, πολύ ήσυχοι και ο Σαββίδης φρόντισε να σπάσει την μονοτονία, στέλνοντας ένα συγκεκριμένο μήνυμα: «Γελάστε, από αύριο (σ. σ. Δευτέρα) θα είστε στην κορυφή». Ο ομογενής επιχειρηματίας έστειλε το μήνυμα της τελικής επίθεσης για το repeat και το έκανε στο χρονικό σημείο που η ομάδα του θα σκαρφάλωνε και πάλι μόνη στην κορυφή.

Απ' ότι φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και οι ίδιοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ φρόντισαν να... στείλουν απαντητικό μήνυμα στο big boss, χαρίζοντάς του την πιο ευρεία φετινή νίκη τους.

Διαβάστε ακόμη...