Τα δημοσιεύματα που “βλέπουν” τον Βιεϊρίνια στην Κίνα!

Από thessports.gr:Φτάσαμε στα μισά της σεζόν και με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +2 από τον Ολυμπιακό αναμένεται να δούμε να επιστρατεύονται όλων των ειδών οι επιχειρήσεις για να επηρεαστεί η ομάδα και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από αυτή.
Πηγή: thessports.gr
Τα δημοσιεύματα που “βλέπουν” τον Βιεϊρίνια στην Κίνα!

Μετά από τα όσα προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός, με τις δήθεν καταγγελίες για πολυιδιοκτησία, τις επιστολές στην ΟΥΕΦΑ (που έφυγαν στον κάλαθο των αχρήστων) και τις μηνύσεις για δωροδοκία (!) στους διαιτητές του αγώνα με τον Βόλο, άρχισαν τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στους "ερυθρόλευκους" να επεξεργάζονται διάφορα σενάρια.

Μετά λοιπόν από την – δήθεν – συμφωνία που ανακάλυψε χθες το novasports.gr με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (σε δημοσίευμα που αργότερα κατεβηκε), ήρθε σήμερα το... αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μιας άλλης ιστοσελίδας πρώην αντικειμενικής, που βλέπει τον Αντρέ Βιεϊρίνια να μετακομίζει στην Κίνα!

Με το κλασικό και χιλιοπαιγμένο κλισέ των "μανατζερικών πηγών" από έναν δημοσιογράφο που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές, ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου κάνει... γκέλ στην Κίνα και δεν είναι απίθανο να έρθει πρόταση για την απόκτηση του, τον Ιανουάριο.

Επίσης στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει και αναφορά για ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και από μεγάλο σύλλογο της Πορτογαλίας.

Ο Βιεϊρίνια από την 1η Γενάρη μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και επειδή έχει προκαλέσει... εφιάλτες αγωνιστικούς σε πάρα πολλούς, σίγουρα θα τον ήθελαν να αποχωρεί από την Τούμπα.

Αλλά, δυστυχώς για αυτούς θα τον βλέπουν για καμιά 2-3 χρόνια ακόμα να προσφέρει την τεράστια ποιότητα του φορώντας την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

Διαβάστε ακόμη...