Αρέσει ο βασικός Ίνγκασον αλλά...

Από sdna.gr:Ο βασικός και σκόρερ τεσσάρων τερμάτων μέχρι στιγμής, Ίνγκι Ίνγκασον, φαίνεται πως αρέσει ιδιαιτέρως, με τη Φιορεντίνα να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.
Πηγή: sdna.gr
Αρέσει ο βασικός Ίνγκασον αλλά...

Όπως παραδέχθηκε ο σκάουτ των «βιόλα», Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι, με δηλώσεις του στο Firenze Viola, ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ είναι μια περίπτωση που του κεντρίζει το ενδιαφέρον, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Για το κέντρο της άμυνας σκέφτομαι τον 28χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό της Άουγκσμπουργκ, Τζέφρι Γκουβελέουβ. Μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον».

Η Φιορεντίνα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά μεταγραφικών σεναρίων, με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό να εκτοξεύει τις μετοχές του μέσα από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, όντας σταθερά στους διακριθέντες της ομάδας του το τελευταίο διάστημα, έχοντας και απολογισμό τεσσάρων τερμάτων.

Όπως διαβάσατε και μέσα από το SDNA, όμως, η περίπωση Ίνγκασον μόνο εύκολη δεν είναι για όποιον ενδιαφέρεται καθώς ο ΠΑΟΚ στόχευσε σε έναν ποδοσφαιριστή, ποντάροντας σε ένα project με φόντο το «αύριο» του συλλόγου ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τοποθετήθηκε ρήτρα που αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που κάποια ομάδα ενδιαφερθεί να τον εντάξει στο δυναμικό της πριν τις 30/6/2022.

Διαβάστε ακόμη...