Σαρησάββας: «Να κάνουμε ένα καλύτερο δεύτερο γύρο...»

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο ανδρών του Δικεφάλου, Νίκος Σαρησάββας, μίλησε στο acpaok.gr για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, που μόλις ολοκληρώθηκε, καθώς και για τη συνέχεια..., ενώ ακόμη έστειλε τις δικές του ευχές προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Σαρησάββας: «Να κάνουμε ένα καλύτερο δεύτερο γύρο...»

Κάνοντας μία σύντομη ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας...

«Η μέχρι τώρα πορεία μας δεν μπορώ να πω ότι μας αφήνει ικανοποιημένους, κάθε άλλο μάλιστα... Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να είμαστε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, κάτι που δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Δείξαμε σε αρκετά παιχνίδια ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον υψηλό ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών μας, αν και η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία, ολιγόλεπτα όμως. Δυστυχώς, δείξαμε ότι είχαμε πρόβλημα στο δέσιμο της ομάδας σε ένα σώμα και στη συννενόηση, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Τα παιχνίδια τα κερδίζεις και τα χάνεις σαν ομάδα και όχι σαν μονάδες. Χάσαμε αρκετά παιχνίδια στον πρώτο γύρο, είτε γιατί βρεθήκαμε πολύ πίσω στο σκορ στην αρ΄χη, είτε γιατί τα χάσαμε στο τέλος στο γκολ, πράγμα που δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης».

Στη συνέχεια, τι να περιμένουμε;

«Ελπίζω στο δεύτερο γύρο και με πίστη στο πλάνο μας, όλο αυτό να αλλάξει άρδην, να κάνουμε τα παιχνίδια και να πάρουμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν και μας αναλογούν και να ξαναφέρουμε την ομάδα και τους εαυτούς μας στη βαθμολογική θέση που μας αρμόζει. Ελπίζω να ήταν ένα κακό ξεκίνημα και ένας κακός πρώτος γύρος και ευελπιστώ να τον αφήσουμε πίσω με το νέο έτος, να επικεντρωθούμε σε μικρά πράγματα, τα οποία θα εντάξουμε στο παιχνίδι μας και στη νοοτροπία μας και θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τα καλά αποτελέσματα και τους βαθμούς».

Οι ευχές σου προς τον κόσμο...

«Στέλνω σε όλους τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία και ευτυχία στις οικογένειες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα!».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...