Ετοιμάζουν αντίδραση οι διαιτητές για τις δηλώσεις Χούμπελ!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι Έλληνες διαιτητές ετοιμάζουν νέες αντιδράσεις, καθώς έχουν ενοχληθεί σφόδρα από τη δήλωση του Χέρμπερτ Χούμπελ και τη γενικότερη στοχοποίησή τους από ΚΕΔ-UEFA/FIFA.
Πηγή: sdna.gr
Ετοιμάζουν αντίδραση οι διαιτητές για τις δηλώσεις Χούμπελ!


Στην αντεπίθεση περνούν εκ νέου οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί της Superleague 1, έπειτα τη δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, με φόντο την αναμέτρηση Βόλος-Ολυμπιακός.

Οι Έλληνες ρέφερι ετοιμάζουν νέα αντίδραση, η οποία και θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων 1-2 ημερών, καθώς θεωρούν αδιανόητο να έχουν στηθεί στο... εκτελεστικό απόσπασμα για ένα ανθρώπινο λάθος συναδέλφων τους.

Και σαν να μην έφταναν όλα όσα ακολούθησαν μετά το ματς του Βόλου, ήρθε η τραγελαφική αντίδραση του Χούμπελ για να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, ειδικότερα από τη στιγμή που είναι πανθομολογούμενο ότι οι φετινές είναι από τις καλύτερες διαιτησίες της 20ετίας, ελέω και VAR.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση της ΚΕΔ που επίσης τους έβγαλε στη... σέντρα, κάτι βέβαια που δεν το είδαμε σε λάθη που προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα και η δήλωση του Αυστριακού παράγοντα, που ανέφερε ότι περιμένει... τιμωρίες, για ένα θέμα μάλιστα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του. Κι αφού αφιέρωσε κάποιες... λιγοστές λέξεις για να καταδικάσει τη νέα επίθεση κατά διαιτητή, μετά την κροτίδα στο σπίτι του Ευαγγέλου, ήρθε να προαναγγείλει την "εξόντωση" συγκεκριμένων διαιτητών για ένα λάθος τους.

Βεβαίως οι Έλληνες διαιτητές δεν "βράζουν" μόνο με τον Χούμπελ, αλλά και με τον Περέιρα, ο οποίος επίσης τους έστειλε στο... απόσπασμα και δεν φρόντισε να τους προστατεύσει στο ελάχιστο, τη στιγμή που στοχοποιούνται πανταχόθεν.

Διαβάστε ακόμη...