Αναζητείται ο... ενδεκάτος!

Από paok24.com: Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε πέντε. Δέκα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος, επίτευγμα που καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του Δικεφάλου όσο και τη σωστή λειτουργία του!
Πηγή: paok24.com
Αναζητείται ο... ενδεκάτος!

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Την κούρσα των "ασπρόμαυρων" σκόρερ μετά από 16 αγωνιστικές, οδηγεί ο Κάρολ Σφιντέρσκι με 8 γκολ, επίδοση που τον φέρνει στη δεύτερη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος με "συγκάτοικο" τον Ολιβέιρα της ΑΕΚ.

Δεύτερος στη λίστα, ο απίστευτος Γιόσιπ Μίσιτς με 5 γκολ, ενώ ακολουθούν με ένα λιγότερο ο Τσούμπα Άκπομ και η αποκάλυψη των δύο τελευταίων μηνών, Ίνγκι Ίνγκασον!

Από την πλευρά τους, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Λημνιός έχουν σκοράρει από 3 τέρματα, ενώ Δημήτρης Πέλκας, Άνχελ Κρέσπο και Λέο Μάτος έχουν από 2 γκολ και τη δεκάδα των "ασπρόμαυρων" σκόρερ κλείνει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με 1 γκολ!

Η συγκεκριμένη επίδοση, φέρνει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας εκτός από αυτή της καλύτερης (με διαφορά από τη δεύτερη) επίθεσης του πρωταθλήματος, με δύο ακόμα ομάδες να έχουν δέκα διαφορετικούς σκόρερ. Αυτές είναι η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος, ωστόσο οι "κιτρινόμαυροι" έχουν 9 γκολ λιγότερα από τον ΠΑΟΚ και οι Περιστεριώτες 10!

Αναλυτικά η λίστα:

10 ΣΚΟΡΕΡ: ΠΑΟΚ (35 γκολ), ΑΕΚ (26 γκολ), Ατρόμητος (25 γκολ)
9 ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός (32 γκολ), ΟΦΗ (26 γκολ), Άρης (25 γκολ), Λάρισα (21 γκολ)
8 ΣΚΟΡΕΡ: Παναιτωλικός (10 γκολ)
7 ΣΚΟΡΕΡ: Αστέρας Τρίπολης (21 γκολ), Βόλος (16 γκολ), Λαμία (16 γκολ), Ξάνθη (14 γκολ)
6 ΣΚΟΡΕΡ: Παναθηναϊκός (16 γκολ)
5 ΣΚΟΡΕΡ: Πανιώνιος (13 γκολ)

Διαβάστε ακόμη...