Το 2019 μέσα από το Instagram

Από paokfc.gr: Όταν κολλάει – και το 2019 συνέβαινε συχνά – χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο, οι (αυτό)αποκαλούμενοι influencers χάνουν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους και ταυτόχρονα τη δουλειά τους.
Πηγή: paokfc.gr
Το 2019 μέσα από το Instagram

Η δύναμη της εικόνας του χαρίζει τεράστια ισχύ. Τέτοια που έχει αλλάξει τη καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων που πρώτα ψάχνουν την τέλεια γωνία λήψης κι έπειτα ζουν την όποια εμπειρία τους. Είναι το Instagram κι αυτή είναι η αποτίμηση της χρονιάς που φεύγει.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε πιστός στην απλοποίηση της διαδικασίας που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ του. Μακριά από φίλτρα και τεχνικές ωραιοποίησης, ο Δικέφαλος παρουσίαζε (σχεδόν) όλα του τα ποστ σε άσπρο και μαύρο φόντο, ξεχωρίζοντας από τις υπόλοιπες σελίδες στον ελληνικό αθλητισμό.Ποια ήταν τα ποστ που κατάφεραν να κερδίσουν τον κόσμο και ν' αποτελέσουν την κορυφαία δεκάδα για το 2019; Δεν πιστεύουμε ότι θα μείνετε με το στόμα ανοικτό από την έκπληξη. Όταν ορόσημο ήταν το πρωτάθλημα, είναι απόλυτα λογικό κι επόμενο το μεγαλύτερο interaction να το προκάλεσαν οι αναρτήσεις γύρω από την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από 34 χρόνια.

Δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...