«Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Απόλυτα ευχαριστημένος με την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο και την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του PAOK TV, ο Αμπέλ Φερέιρα.
Πηγή: thessports.gr
«Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Αν το παιχνίδι είναι τόσο απλό όσο δείχνει το τελικό σκορ:

«Όχι σε καμία περίπτωση ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που μας είχε δημιουργήσει δυσκολίες και αν θυμάστε είχαμε κερδίσει στις καθυστερήσεις. Μπήκαμε με μεγάλη ένταση, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις πιέσαμε και εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο παιχνίδι»

Τι θα ξεχώριζε από τον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα:

«Κατά πρώτο λόγο επειδή μιλάμε από την αρχή της σεζόν ένα είναι η διάθεση των ποδοσφαιριστών να προσαρμοστούν στις νέες ιδέες του προπονητή. Σε δεύτερη φάση επειδή μιλάμε για κάτι που απαιτεί χρόνο, βλέπουμε ότι η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και κάνει παιχνίδια σαν και αυτό.

Αν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε πιο δύσκολες μέρες, δεν θα κερδίζουμε συνέχεια θα έρθουν και κάποια αποτελέσματα που δεν θα είναι σαν το σημερινό. Το τρίτο που κρατάμε είναι η ένταση που βγάλαμε στον σημερινό αγώνα, όταν χάναμε τη μπάλα προσπαθούσαμε να την κερδίσουμε γρήγορα και να επιτεθούμε άμεσα αυτός είναι ο ΠΑΟΚ».

Αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν περισσότερες μέρες άδεια:

«Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν πολύ καλά ότι θα πάρουν τις μέρες άδειες που πρέπει, γιατί όσο εμείς ξεκουραζόμαστε οι αντίπαλοι μας δουλεύουν, ώστε να γίνουν καλύτεροι. Εμείς θα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί μετά τις διακοπές μας περιμένει πολλή δουλειά.

Διαβάστε ακόμη...