Ο Αυγενάκης θα αγνοήσει UEFA και FIFA;

Απο paok24.com: Οι δυσφημιστικές δηλώσεις Μαρινάκη, η ξεκάθαρη θέση FIFA-UEFA και στο... βάθος ο Αυγενάκης
Πηγή: paok24.com
Ο Αυγενάκης θα αγνοήσει UEFA και FIFA;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέφυγε για μία ακόμη φορά, μετά από βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού.

Έκανε λόγο για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, έβαλε στο στόχαστρο και πάλι UEFA, FIFA και ΕΠΟ και χρησιμοποίησε ακατανόητες εκφράσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

"Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά περιττώματα που πρωταγωνιστούν τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα, όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, ούτε θα χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα αυτά τα ποδοσφαιρικά περιττώματα να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια".

Ατάκες που προφανώς δεν ηχούν καλά στα αυτιά των ανθρώπων των FIFA και της UEFA, που πριν από μερικές ημέρες, κατέστησαν σαφές πως δεν θα πρέπει να υπάρχει πλέον ανοχή σε δυσφημιστικά σχόλια και δηλώσεις, όπως αυτές.

Η σχετική αναφορά στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσαν ήταν χαρακτηριστική:

"Ο αυξανόμενος αριθμός των δυσφημιστικών δηλώσεων για το ποδόσφαιρο και τους παράγοντες του Αθλητισμού στην Ελλάδα, καθώς επίσης και για τους εμπειρογνώμονες και εκπροσώπους των FIFA και UEFA, αποτελεί μία από τις βασικές ανησυχίες για τους διεθνείς φορείς διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου.

Καμία μορφή βίας, λεκτική ή σωματική, δεν είναι ανεκτή και απαιτούνται άμεσες ενέργειες. Τα επόμενα βήματα αξιολογούνται και θα συζητηθούν στο πλαίσιο της νεοσυσταθείσας Επιτροπής Καθοδήγησης, υπό το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν".

Τι θα κάνει λοιπόν ο Λευτέρης Αυγενάκης στη συγκεκριμένη περίπτωση; Θα παρέμβει, μετά από όσα έγιναν χθες και όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ζήτησε η UEFA;

Διαβάστε ακόμη...