Γ. Σαββίδης: «Από λόγια χορτάσαμε» (pics)

Απο sdna.gr: Με τοποθέτηση που έκανε, ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη που απειλεί με αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα αλλά και την διαρροή των «ερυθρόλευκων», η οποία κάνει λόγο για επανάληψη του αγώνα με τον Βόλο.
Πηγή: sdna.gr
Γ. Σαββίδης: «Από λόγια χορτάσαμε» (pics)

Με μια προσωπική του δήλωση μετά το Βόλος – Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε πως η ομάδα του δε θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα αν δε γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα από FIFA-UEFA.

Παράλληλα όμως, διαρροή από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κάνει λόγο για πρόθεση της διοίκησης να καταθέσει μηνύσεις σε διαιτητές ενώ θα ζητηθεί και επανάληψη του αγώνα του Βόλου!

Στο πλαίσιο αυτό, το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης, έκανε τη δική του τοποθέτηση για τα παραπάνω γεγονότα και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media.

Αρχικά, με μήνυμα του κάλεσε τους Πειραιώτες να μην μείνουν στα λόγια, αλλά να προχωρήσουν σε πράξεις και να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα όπως... σημειώνουν, όπου αρχικά δημοσίευσε μια δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, όταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε 10.886.000 ευρώ για τα χρέη του Δικεφάλου, δείχνοντας πως ο τελευταίος κάνει πράξη τα λόγια του.

Στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον περιβόητο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης είχε κάνει ξανά πράξη τα λόγια του, όταν είχε αποφασίσει ο Δικέφαλος να μην κατέβει στον επαναληπτικό του θεσμού.

Ακολούθως υπογράμμισε με νόημα πως: «Καταλαβαίνετε πλέον τη διαφορά; Από λόγια χορτάσαμε. Κάντε το πράξη επιτέλους. Μέχρι τέλους!».

Οι σχετικές δημοσιεύσεις που έκανε:

Διαβάστε ακόμη...