Ισοβαθμεί στον πάτο με Άρη και Λάρισα

Από paok24.com : Η νίκη της ΑΕΚ μέσα στη Λάρισα άφησε οριακά και με διαφορά πόντων στην ισοβαθμία, εκτός ζώνης του υποβιβασμού τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ισοβαθμεί στον πάτο με Άρη και Λάρισα

Τα προβλήματα, αγωνιστικά και οικονομικά στην ΚΑΕ είναι μεγάλα και κάπως έτσι, ο μόνος ρεαλιστικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία και τη νέα σεζόν. Η ήττα από τον Προμηθέα και οι 4 συνεχόμενες ήττες στην Basket League από Πανιώνιο, ΑΕΚ, Λαύριο και Προμηθέα έχουν βάλει σε μπελάδες το γκρουπ του Κώστα Χαραλαμπίδη.

Σήμερα η ΑΕΚ με τον Ηλία Παπαθεοδώρου πέρασε από την έδρα της Λάρισας με 76-86 και έτσι η ουρά της βαθμολογίας έχει τον Άρη, τη Λάρισα και τον ΠΑΟΚ με 3 νίκες ο καθένας. Σε αυτή την περίπτωση και με ένα παιχνίδι μεταξύ των τριών ομάδων, ο Άρης που έχει μόνο την οριακή νίκη επί του ΠΑΟΚ και την ήττα από την Λάρισα με 14 πόντους, είναι μαζί με τους Θεσσαλούς έστω και τυπικά εντός της ζώνης τους υποβιβασμού.

Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αφήσει στην τύχη του κανένα παιχνίδι πλην αυτό του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, μιας και έχει 7 εντός και 7 εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα. Η αρχή γίνεται το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, ενώ το πρώτο παιχνίδι για το 2020 θα είναι κόντρα στον Άρη στο Παλατάκι.

Οι επόμενοι 12 αγώνες για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει εντός έδρας τους Ιωνικό, Κολοσσό Ρόδου, Περιστέρι, Πανιώνιο, Λάυριο και Ηρακλή, ενώ εκτός έδρας τους Λάρισα, Παναθηναϊκό, Ήφαιστο Λήμνου, Ρέθυμνο, ΑΕΚ και Προμηθέα.

Καταλαβαίνει κανείς ότι σε αυτά τα 14 παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι στο 100% τουλάχιστον στα 13 από αυτά με τον στόχο των 6 νικών να είναι εκείνος που θα τον κάνει α νιώθει ασφαλής.

Διαβάστε ακόμη...