Δηλώσεις Μάσεκ-Οικονόμου

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις των προπονητών μετά τη λήξης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανναξιακό, για την 11η αγωνιστική της Volley League Γυναικών 2019-20.
Πηγή: acpaok.gr
Δηλώσεις Μάσεκ-Οικονόμου

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μίχαλ Μάσεκ, ανέφερε: "Το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη. Παίξαμε καλά στα δύο πρώτα σετ, στη συνέχεια κάναμε πολλά λάθη στο side out, όπως και σε άλλα στοιχεία του παιχνιδιού".

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Πανναξιακού, Απόστολος Οικονόμου, είπε: "Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου. Θεωρώ ήταν τεράστια νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και σε μία δύσκολη έδρα. Αυτή η νίκη απέδειξε ότι είμαστε κοντά με τις ομάδες που θα παλέψουν για την τετράδα και αυτό με ικανοποιεί. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στα δύο σετ. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός στο φιλέ και έπρεπε να του χαλάσουμε την υποδοχή για να τον περιορίσουμε στο μπλοκ-άμυνα και αυτό το κάναμε από το τρίτο σετ και μετά, όπου ανέβηκε και η υποδοχή μας. Όταν το παιχνίδι έφθασε στο πέμπτο σετ είχαμε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε. Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία σε όλους. Είναι ευκαιρία να ηρεμήσουμε λίγο, να πάρουμε δυνάμεις και μετά τα Χριστούγεννα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον δεύτερο γύρο".

Διαβάστε ακόμη...