Η απουσία του... αναντικατάστατου Κρέσπο στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Αν υπάρχει ένας παίκτης που σταθερά εδώ και καιρό δεν παίρνει ούτε... ανάσα στον ΠΑΟΚ, αναμφίβολα αυτός είναι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός πηγαίνει στα... πιτς μετά από 45 συνεχόμενα παιχνίδια, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καλείται να αλλάξει το δίδυμο στα στόπερ, με φόντο τον αγώνα με Ατρόμητο.
Πηγή: sdna.gr
Η απουσία του... αναντικατάστατου Κρέσπο στον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα παραταχθεί την προσεχή Δευτέρα στο ματς της 16ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός αμυντικός, που έχει κληθεί από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ να παίξει και στις τρεις θέσεις της άμυνας, τραυματίστηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να κάνει αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: «Ο Ισπανός υπέστη μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα (ευθεία κεφαλή) του ορθού μηριαίου και θα καταβληθεί προσπάθεια να ειναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στο ξεκίνημα του 2020».

Το παραπάνω γεγονός, έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσει ένα φοβερό ρεκόρ που τρέχει ο Κρέσπο με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, καθώς θα βρεθεί εκτός, μετά από 45 συνεχόμενους αγώνες!

Συγκεκριμένα ο Ισπανός μετράει 45 σερί παιχνίδια με 90λέπτα στην πλάτη του, ρεκόρ το οποίο ξεκίνησε από το περσινό αήττητο πρωτάθλημα του Δικεφάλου, ενώ στη φετινή χρονιά κατέγραψε 15 σερί αγώνες, έχοντας συμπληρώσει 1432 λεπτά. Μάλιστα, 15 αγώνες σερί την φετινή σεζόν στους «ασπρόμαυρους» μετράνε μόνο ακόμα τρεις, οι Γιόζιπ Μίσιτς, Δημήτρης Λημνιός και Δημήτρης Γιαννούλης.

Την ίδια ώρα, αν και αμυντικός, έχει καταγράψει δυο γκολ στο πρωτάθλημα και μια ασίστ, ενώ ένα ακόμα γεγονός που δείχνει ότι έχει συμβολή στο επιθετικό κομμάτι του Δικεφάλου, είναι τα τρία δοκάρια που μετράει φέτος, όταν όλος ο ΠΑΟΚ έχει εννέα στο σύνολο.

Πλέον μετά από ένα εκπληκτικό σερί, ο Ισπανός θα μείνει εκτός αποστολής ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καλείται να αλλάξει το δίδυμο στα στόπερ.

Εκεί, αναμένεται να παίξουν για πρώτη φορά γεμάτο 90λέπτο οι Βαρέλα – Ίνγκασον. Οι δυο τους έχουν παίξει μαζί 11 λεπτά στο πρόσφατο αγώνα με Παναιτωλικό και πέρυσι δυο φορές στα ημιτελικά του Κυπέλλου με Αστέρα Τρίπολης (σ.σ. και στα τρία τελευταία λεπτά στον τελικό του Κυπέλλου με ΑΕΚ).

Ο Ισλανδός αμυντικός, κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Φερνάντο Βαρέλα το τελευταίο διάστημα και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στα καθήκοντά του, κάτι που φαίνεται από το βραβείο του καλύτερου παίκτη για το μήνα Νοεμβρίου που πήρε, μετά την ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...