Ισπανικό... 45άρι!

Από paok24.com: Από τις κερκίδες της Τούμπας θα παρακολουθήσει ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το τελευταίο του ΠΑΟΚ για το 2019.
Πηγή: paok24.com
Ισπανικό... 45άρι!


Όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα, ο Ισπανός στόπερ υπέστη μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα του ορθού μηριαίου και σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει μέσα στις γιορτές να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας προκειμένου να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (4/1), με τον τραυματισμό του στο ματς με τον Πανιώνιο να δίνει τέλος στο απίστευτο ρεκόρ του.

Όπως και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Κρέσπο δεν έχασε ούτε... δευτερόλεπτο από τα παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος και με την αδιάλειπτη συμμετοχή του στα φετινά παιχνίδια της Super League 1 έφτασε τις 45 διαδοχικές "γεμάτες" εμφανίσεις, ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί τα επόμενα χρόνια από άλλον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι το πρώτο φετινό στο οποίο ο Δικέφαλος θα παραταχθεί χωρίς τον 32χρονο στόπερ μιας και ο ίδιος κατέγραψε "γεμάτες" εμφανίσεις τόσο στα παιχνίδια με τον Άγιαξ όσο και σε αυτά με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τη θέση του στο πλευρό του Ίνγκι Ίνγκασον να παίρνει ο Φερνάντο Βαρέλα.

Έτσι, οι δυο τους θα καταγράψουν την πρώτη τους παρουσία στην Super League ως βασικό αμυντικό δίδυμο, με την μοναδική έως τώρα συνύπαρξή τους στο χορτάρι να είναι αυτή στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο οποίο ο Ίνγκασον ήταν βασικός και ο Βαρέλα μπήκε ως αλλαγή στο 81ο λεπτό.

Σε ότι αφορά την περσινή σεζόν, Βαρέλα και Κρέσπο αγωνίστηκαν μαζί στα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για λίγα δευτερόλεπτα στον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στον οποίο ο πρώτος ξεπέρασε τον εαυτό του αγωνιζόμενος ως το φινάλε λόγω του τραυματισμού του στον ώμο από κλωτσιά του Λιβάγια και ο δεύτερος αντικατέστησε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαβάστε ακόμη...