Η θέση του ΠΑΟΚ για την Νέα Τούμπα και τα παραμύθια του Ολυμπιακού!

Από thessports.gr: Την δική του θέση για την Νέα Τούμπα και για τα παραμύθια χωρίς δράκους του ολυμπιακού, εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: thessports.gr
Η θέση του ΠΑΟΚ για την Νέα Τούμπα και τα παραμύθια του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα και όσων αφορά το θέμα της Νέας Τούμπας, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν την βούληση να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες ωστόσο θέλουν να είναι σίγουροι 101% για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις, στυλ ΑΕχ.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει περίπτωση να γκρεμιστεί ούτε ένα τούβλο από το υπάρχον γήπεδο, μέχρι να είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απολύτως βέβαιοι ότι θα κυλήσουν ομαλά όλες οι εξελίξεις του γηπέδου της Τούμπας και δεν θα υπάρχουν κολλήματα.

Όσων αφορά τις καταγγελίες του ολυμπιακού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αυτό που βγαίνει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η βεβαιότητα ότι δεν υφίστανται, και εκτός αυτού αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ότι πρόκειται για επικοινωνιακές φανφάρες του ολυμπιακού.

Μάλιστα γεννιέται και το ερώτημα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως η NOVA που πρόκειται να αγοραστεί από τον Μαρινάκη, προσέφερε πολλές χιλιάδες ευρώ σε ομάδες που είχε η ΕΡΤ, και μάλιστα εκείνη την περίοδο ο ολυμπιακός κατηγορούσε την ΕΡΤ που έδινε λιγότερα χρήματα, για υπερβολικά ποσά.

Διαβάστε ακόμη...