Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην παιδοογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ

Οι μέρες δεν είναι εύκολες. Για πολύ κόσμο και περισσότερο για αυτά τα νέα παιδιά, που λίγο πριν τα Χριστούγεννα, περνούν δύσκολες στιγμές, νοσηλευόμενοι σε ένα νοσοκομείο. Το διαπιστώσαμε, κατά την σημερινή μας επίσκεψη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σε ένα μικρό, αλλά πολύ σημαντικό διάλλειμα από το απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας. Ένα δώρο, ένα χαμόγελο, μία θετική σκέψη και όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ για συντροφιά.
Πηγή: paokbc.gr
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην παιδοογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ

Οι αθλητές της ομάδας μας Απόλλων Τσόχλας, Δημήτρης Καραμανώλης και Aaron Best, συνοδεία του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αριστοτέλη Καρακούση ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου ''ΛΑΜΨΗ'' ( Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες ) Δημήτρη Σανδάλη, στην παιδοογκολογική κλινική του νοσοκομειακού συγκροτήματος. Μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα και εισέπραξαν αγάπη και πολλές χαμόγελα από τους μικρούς ήρωες της ζωής.

Τα μέλη της ομάδας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου ΛΑΜΨΗ μαζί με τους γονείς-εθελοντές του συλλόγου και το εξαίρετο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, Γιώργο Λυσσαρίδη, ο οποίος επιμελήθηκε την επίσκεψη της ομάδας στο ΑΧΕΠΑ και τον ευχαριστούμε για όλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακαίνιση και ο εξοπλισμός της παιδοογκολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ, έγινε με δωρεά του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΟΚ Γιώργου Παντελάκη.

Διαβάστε ακόμη...