Το… πέρασμα με Καντουρί (video)

Από inpaok.com:Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Super League και θέλει μόνο νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και να συνεχίσει το εντυπωσιακό αήττητο του σερί.
Πηγή: inpaok.com
Το… πέρασμα με Καντουρί (video)

Ο Δικέφαλος ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην έδρα των «κυανέρυθρων», μετά την περσινή επικράτηση επικράτηση, στο δρόμο προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2018, οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενήθηκαν στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, με το παιχνίδι να κρίνει ένα όμορφο γκολ του Ομάρ Ελ Καντουρί, στο 68′.

Προς το τέλος της αναμέτρησης μάλιστα, ο Δικέφαλος φυσιολογικά θα «κλείδωνε» την νίκη του, αλλά είδε τον επόπτη Καμπούρη να ακυρώνει ως οφσάιντ το γκολ του Τσούμπα Άκπομ, παρότι καλυπτόταν... τρία μέτρα!

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

Πανιώνιος (Ζ. Ανιγκό): Μανόιλοβιτς, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Καμαρά (Μανθάτης 64΄), Κόρμπος, Κεϊτά, Ντομίνγκες, Σπιριντόνοβιτς (Αλί 85'΄), Μασούρα, Ντουρμισάι

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (Λημνιός 79′ ), Πέλκας (Ακπόμ 67′ ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (Κάνιας 85′ )

Τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

Διαβάστε ακόμη...