Το φοβερό ρεκόρ του Μάτος!

Απο inpaok.com: Έφτασε τις 100 νίκες στον ΠΑΟΚ σε μόλις 146 ματς
Πηγή: inpaok.com
Το φοβερό ρεκόρ του Μάτος!

O Λέο Μάτος έγινε ο 44ος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που γιόρτασε 100 νίκες με την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά είναι αυτός που τα κατάφερε γρηγορότερα απ' όλους τους προηγούμενους στην ιστορία της ομάδας!

Όπως σημειώνεται στη σελίδα «ΠΑΟΚdata» στο facebook, ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε 146 συμμετοχές για να γίνει «κατοστάρης», στις οποίες έγραψε 100 νίκες, 20 ισοπαλίες και 26 ήττες. Ο Δικέφαλος νίκησε στο 68% των αγώνων που χρησιμοποίησε τον Μάτος, ο οποίος έχει το ρεκόρ στη σχετική λίστα.

Σύντομα (μπορεί και έως την προσεχή Δευτέρα...) τις 100 νίκες θα φτάσει και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος έχει 98 σε 147 ματς (και δεν αποβληθεί ποτέ ως παίκτης του ΠΑΟΚ!).

Ο Λέο Μάτος «κινδυνεύει» να χάσει το ρεκόρ του, μόνο από σημερινούς του συμπαίκτες.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μπορεί να το σπάσει αν έχει 11 νίκες στα επόμενα 13 του ματς, ο Φερνάντο Βαρέλα με 12 νίκες στα επόμενα 15, αλλά όσοι βρίσκονται παρακάτω μάλλον θα το διαλύσουν, έτσι όπως παίζει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και εφόσον συνεχίσουν στον Δικέφαλο.

Για παράδειγμα ο Δημήτρης Λημνιός έχει 63 νίκες, 13 ισοπαλίες και 9 ήττες που σημαίνει 74% ποσοστό νικών, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (60-9-12) έχει επίσης 74% και γενικώς όλοι οι υπόλοιποι που έκαναν ντεμπούτο την τελευταία τριετία βρίσκονται με πολύ υψηλά ποσοστά νικών.

Διαβάστε ακόμη...