«Ιστορική χρονιά, ήμουν χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Τι δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός για τη χρονιά που σε λίγες ημέρες μας «αποχαιρετάει».
Πηγή: paok24.com
«Ιστορική χρονιά, ήμουν χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στον πάγκο του οποίου κατέκτησε και το κύπελλο, πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ με την οποία πανηγύρισε το ασιατικό Champions League και έφτασε έως τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Όπως ήταν φυσικό, το 2019, θα μείνει αξέχαστο στον Ρουμάνο τεχνικό, κάτι που επεσήμανε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Ήταν μία ιστορική χρονιά. Αισθάνομαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν εντυπωσιακό το συναίσθημα που είχα μετά την κατάκτηση του ασιατικού Champions League. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Και στον ΠΑΟΚ ήμουν χαρούμενος και έδωσα χαρά σε πολύ κόσμο. Πολλοί Ρουμάνοι τεχνικοί έχουν περάσει από εδώ, σημαντικά ονόματα, και ξέρω πως υπάρχει πίεση. Αισθάνομαι καλά και δε σκέφτομαι να αποχωρήσω. Έχω ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο».

Παράλληλα, ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε στα τεράστια συμβόλαια και τα χρήματα που δαπανώνται στη Σαουδική Αραβία, αλλά και στην προσπάθεια που έκανε η Αλ Χιλάλ στο Παγκόσμιο Συλλόγων με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναφέρει πως είναι λυπημένος που η ομάδα του δεν πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Διαβάστε ακόμη...