Το «ευχαριστώ» του Τακουρίδη

Από paok24.com:Υπόσχεται πως θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.
Πηγή: paok24.com
Το «ευχαριστώ» του Τακουρίδη

Ο Γιάννης Τακουρίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης της Κυριακής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή στη Μίκρα με τον έμπειρο Έλληνα κεντρικό να παθαίνει ολική ρήξη αχίλλειου και την Τρίτη να περνάει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο έμπειρος αθλητής του Δικεφάλου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας βόλεϊ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους κυρίους Κατσαρή, Τσαλόπουλο και Δεληκώστα, καθώς και όλους τους συμπαίκτες του για την στήριξη προς το πρόσωπο του.

"Ήταν μια ατυχή στιγμή όμως συμβαίνουν και αυτά στην ζωή του αθλητή.

Έκανα, χθες το πρωί, την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα και, ευτυχώς, όλα πήγαν πολύ καλά. Πλέον κοιτάζω την ανάρρωση και την αποκατάσταση μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κατσαρή και τον κ. Τσαλόπουλο, όπως και όλη την διοίκηση του ΠΑΟΚ που με στηρίζει και που έκανε το ταχύτερο και καλύτερο δυνατό. Επίσης ευχαριστώ τον προπονητή μου, κ. Δεληκώστα και τους συμπαίκτες μου για την στήριξη, όπως και κάθε φίλαθλο της ομάδας μας ξεχωριστά, για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα.

Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να επιστρέψω στην ομάδα, όσο πιο γρήγορα γίνεται και καλύτερος από πριν. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και είναι στο σωστό δρόμο για να επιστρέψουμε στην κορυφή!

Καλές Γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους!"

Διαβάστε ακόμη...