Καραγεωργίου: «Ομορφαίνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ»

Απο sdna.gr: Για την μάχη του φετινού πρωταθλήματος, για το Ντιέγο Μπίσεσβαρ αλλά και το δίλημμα της επίθεσης στον ΠΑΟΚ ανάμεσα στον Σφιντέρσκι και τον Άκπομ, μίλησε ο τεχνικός Νίκος Καραγεωργίου.
Πηγή: sdna.gr
Καραγεωργίου: «Ομορφαίνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ»

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις:

«Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ξεχώρισαν. Δεν έπαιξαν έως τώρα τον ποδόσφαιρο που περιμέναμε. Παίρνουν τα ματς γιατί έχουν βαριά φανέλα. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει νέος προπονητής που θέλει να βάλει νέα στοιχεία στην ομάδα. Αυτό δυσκολεύει κάπως τον ΠΑΟΚ, ιδίως επιθετικά. Κερδίζει τα ματς κυρίως με ατομικές ενέργειες παικτών του, όπως έγινε και με τον Παναιτωλικό. Χρειάζεται χρόνο και υπομονή».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Μπίσεσβαρ τον τελευταίο καιρό είπε: «Ο Μπίσεσβαρ ομορφαίνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ επιθετικά και κατά την άποψή μου δεν πρέπει να βγαίνει από την 11άδα. Ίσως και η θέση που παίζει τελευταία δεν του ταιριάζει. Τα καλύτερά του παιχνίδια τα έκανε στην αριστερή πλευρά. Συγκλίνει προς τα μέσα και γίνεται παίκτης παραπάνω στα χαφ. Όταν παίζει στον άξονα είναι καθηλωμένος ανάμεσα στα αμυντικά χαφ του αντιπάλου και δεν του επιτρέπουν να φανεί».

Για τον παίκτη που αποδίδει καλύτερα πίσω ή δίπλα στον σέντερ φορ τόνισε: «Δίπλα στον φορ ταιριάζει καλύτερα ο Πέλκας. Λόγω πρέσινγκ, εκρηκτικότητας και ταχύτητας δημιουργεί χώρους για τον φορ. Έχει μόνο ένα μειονέκτημα στην εκτέλεση. Και ο Βαρέλα πρέπει να επιστρέψει στην 11άδα, έχει καλύτερα στοιχεία από τον Ίνγκασον, αλλά βέβαια όταν κάτι πάει καλά δεν το αλλάζεις. Ο Μαουρίσιο και ο Βιεϊρίνια δεν είναι ακόμα έτοιμοι και αυτό επηρεάζει αρνητικά την λειτουργία της ομάδας σε σχέση με πέρυσι».

Στο... δίλημμα Σφιντέρσκι ή Άκπομ απάντησε: «Στα παιχνίδια μέσα στην Τούμπα χρειάζεται περισσότερο ο Σφιντέρσκι. Εκτός έδρας με τους ανοιχτούς χώρους ο Άκπομ είναι χρησιμότερος».

Για τον Ολυμπιακό σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει ίδιο προπονητή. Γι' αυτό έχει βελτιωθεί επιθετικά σε σχέση με πέρυσι, αλλά παρουσιάζει ορισμένα αμυντικά προβλήματα. Μεγάλη ώθηση του δίνει ο Ποτένσε, αλλά δεν είναι εκτελεστής. Ο τραυματισμός του Φορτούνη του έκανε καλό, γιατί, πλέον τρέχουν όλοι. Βρήκε τον τρόπο να παίζει, αλλά είναι μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός του Βαλμπενουά. Θεωρώ ότι το παιχνίδι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δεν θα βγάλει τον πρωταθλητή. Υπάρχουν και τα πλέι οφ».

Για τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος: «Η ΑΕΚ έμεινε πίσω, ο Παναθηναϊκός θα είναι στην εξάδα και ο Άρης έχει καλή ομάδα, αλλά δυσκολεύεται στο γκολ. Ο φορ που έχει είναι κινητικός, αλλά έχει αδυναμία στο σκοράρισμα».

Διαβάστε ακόμη...