Αλήθεια, πόσο άλλαξε ο ΠΑΟΚ ένα χρόνο μετά;

Από paok24.com: Η συμπλήρωση ενός έτους από την τελευταία φορά που ο Πέντους Βέρνμπλουμ αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έδωσε την αφορμή για μια σύγκριση του Δικεφάλου
Πηγή: paok24.com
Αλήθεια, πόσο άλλαξε ο ΠΑΟΚ ένα χρόνο μετά;

που τότε έγραψε το 19ο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς ήττα, με τον Δικέφαλο που έγραψε το αήττητο παιχνίδι υπ' αριθμόν 49, την περασμένη Κυριακή (15/12) στο Αγρίνιο.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που παρέταξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη Λιβαδειά πριν από ένα χρόνο, στις 17 Δεκεμβρίου 2018.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που παρέταξε ο Αμπέλ Φερέιρα στο Αγρίνιο πριν από δυο ημέρες, στις 15 Δεκεμβρίου 2019

Σε επίπεδο 11άδας, ο ΠΑΟΚ είναι αλλαγμένος κατά 8/11. Με δυο μεταγραφικές περιόδους να έχουν μεσολαβήσει και με αλλαγή προπονητή, ο αριθμός των αλλαγών δεν είναι παράλογος, όμως ο ΠΑΟΚ ακόμα και μέσα από αυτές, δεν έχει χάσει ούτε την ανταγωνιστικότητά του, ούτε και το αήττητο στο πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος έχει καταφέρει να φτάσει σε ένα επίπεδο που ξέρει κάθε φορά τι ψάχνει, και κινείται στοχευμένα μεταγραφικά. Μπορεί μερικοί να σταθούν στην οικονομική δυνατότητα που υπάρχει αλλά αν σκεφτεί κανείς πόσες «αστοχίες» καταγράφονται από ομάδες που έχουν χρήματα, τότε αντιλαμβάνεται πως τα χρήματα είναι αυτά που σε βοηθούν να υλοποιήσεις τη σκέψη σου, αλλά δεν έχουν να κάνουν με το αν η σκέψη είναι σωστή.

Διαβάστε ακόμη...