Ένας χρόνος χωρίς Βέρνμπλουμ…

Απο paok24.com: Σαν σήμερα, πέρσι στη Λιβαδειά, ήρθε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Σουηδού μέσου
Πηγή: paok24.com
Ένας χρόνος χωρίς Βέρνμπλουμ…

Ήταν 17 Δεκεμβρίου 2018, όταν ο Πόντους Βέρνμπλουμ, τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη στιγμή του αγώνα με το Λεβαδειακό και η διάγνωση ήταν ρήξη αχίλλειου τένοντα. Ένας από τους πιο δύσκολους τραυματισμούς, αν όχι ο πιο δύσκολος, για έναν αθλητή...

Στο 7ο λεπτό εκείνου του αγώνα, ο Σουηδός μέσος, είχε «προσγειωθεί» μετά από μία προσπάθεια του για κεφαλιά, πιάνοντας αμέσως το πίσω μέρος του ποδιού του. Ο Σάκχοφ είχε επιστρατευθεί από τον πάγκο για να πάρει τη θέση του, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-2 (Πρίγιοβιτς 41', Μπίσεσβαρ 46', Ζησόπουλος 75'), αλλά η ανησυχία για την κατάσταση του Βέρνμπλουμ ήταν μεγάλη.

Η διάγνωση ήταν η χειρότερη δυνατή και από τότε, ο Βέρνμπλουμ ανεβαίνει το δικό του «Γολγοθά» χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Έδειχνε να φτάνει κοντά σε αυτό, στις αρχές της φετινής σεζόν, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτοιμος, συνεχίζοντας καθημερινά το δικό του πρόγραμμα.

Μέσα από την αποθεραπεία του αυτή, για το πρόβλημα που έχει στο οστό, υπάρχει ο στόχος να μπει με την ομάδα μέσα στον Ιανουάριο, αλλά ακόμα κι έτσι να γίνει, κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει ακόμα, πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε φουλ δράση.

Ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός, που έχει κρατήσει πολύ πίσω τον Σουηδό, ο οποίος πριν περίπου ένα μήνα, μιλώντας στο PAOK TV, είχε δηλώσει ότι δεν αντέχει πλέον άλλο, να παρακολουθεί τα παιχνίδια από την κερκίδα...

Διαβάστε ακόμη...