Κινητικότητα για Στοχ

Από paok24.com: Ο Μάριο Μπράνκο εξέφρασε την περασμένη εβδομάδα τη θέση της ΠΑΕ για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ σε αυτή τη χειμερινή περίοδο: "Πρέπει να μικρύνουμε το ρόστερ μας, χωρίς να χάσουμε την ποιότητά μας". Πώς θα επιτευχθεί αυτό;
Πηγή: paok24.com
Κινητικότητα για Στοχ

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να παραχωρήσει παίκτες που αν φύγουν δεν θα λείψουν ιδιαίτερα από την ομάδα, στην οποία ήδη δεν προσφέρουν ιδιαίτερα.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Μίροσλαβ Στοχ αποτελεί τον ορισμό αυτής της περίπτωσης. Και είναι αλήθεια ότι ήδη γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ψάχνουν τη λύση και επί της ουσίας ψάχνουν την ομάδα που θα μπορούσε να τους ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα.

Ο προπονητής δεν τον υπολογίζει, ο Στοχ είναι έντονα προβληματισμένος από αυτό το γεγονός, η ΠΑΕ θέλει να τον παραχωρήσει, η πλευρά του Σλοβάκου ψάχνει ομάδα και μένει να δούμε αν θα βρεθεί λύση που θα τους ικανοποιήσει όλους. Γίνεται αντιληπτό ότι το θέμα είναι και οικονομικό, αφού δεν είναι και το πιο απλό να βρεθεί ομάδα να καλύψει το μεγάλο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...