Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Από paokbc.gr: Λίγο πριν από την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, σας παρουσιάζουμε τι έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο στις εθνικές τους διοργανώσεις.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Falco Szombathely, γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, καθώς έχασε από την Kormend από 83-70 για την 11η αγωνιστική. Η Falco ήταν πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα και έχασε την επαφή της με το σκορ στην τρίτη περίοδο, όταν η αντίπαλός της είχε επί μέρους σκορ 19-8. Πρώτος σκόρερ για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ ήταν ο Zoltan Perl με 18 πόντους, ενώ ο Szilard Perl είχε 15.

Η Zaragoza συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 75-65 την Fuenlabrada, βελτίωσε το ρεκόρ της στο 9-3 και έπιασε την Barcelona στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της ACB. Κορυφαίος για την ομάδα του Porfirio Fisac ήταν ο Nicolas Brussino με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Στην Ιταλία, η Happy Casa Brindisi γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα της στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς έχασε από την πρωτοπόρο Virtus Bologna με 99-87 και υποχώρησε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-5. Ο Adrian Banks ήταν ο πρώτος σκόρερ της Brindisi με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ, έχοντας όμως 3/11 τρίποντα, ενώ οι Darius Thomspon και Tyler Stone είχαν από 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Στη Γαλλία, η JDA Dijon πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε της Limoges με 79-73 για την 14η αγωνιστική και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 11-3. Κορυφαίος για την Dijon, ήταν ο David Holston με 25 πόντους και 6 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Richard Solomon με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn έχασε από την Oldenburg με 81-88 στην έδρα της και έμεινε εκτός συνέχειας στο γερμανικό Κύπελλο. Κορυφαίος για την Bonn, η οποία μοιράζεται την πρώτη θέση του ομίλου στο Basketball Champions League μαζί με την Dijon, ήταν ο Branden Frazier με 19 πόντους, ενώ ο Martin Breunig είχε 18.

Στην Τουρκία, η Besiktas δείχνει να ξυπνάει, καθώς επικράτησε της Gaziantep με 78-73 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τουρκίας και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-7. Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος για την ομάδα του Dusko Ivanovic, ήταν ο Jordan Theodore με 27 πόντους και 8 ασίστ.

Τέλος, στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας, η Neptunas έχασε με 80-76 από τη Juventus, γνωρίζοντας την 4η ήττα στους 5 τελευταίους αγώνες της. Η Neptunas ήταν μπροστά στο σκορ για τρεις περιόδους, βρέθηκε στο +10 στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο δέχθηκε ένα επί μέρους σκορ 23-12 στην τελευταία περίοδο και γνώρισε την ήττα με τη Juvnetus να τελειώνει τον αγώνα με ένα σερί 11-0! Πρώτος σκόρερ για τη Neptunas, η οποία είναι, πλέον 4η, με ρεκόρ 8-6, ήταν ο Tomas Delininkaitis με 13 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...